'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Αλέκα Παπαρήγα: Ο πραγματικός πόλεμος τώρα αρχίζει..!!!!!

Δεν έχει κάποια αξία να διαπραγματεύεσαι για την περικοπή μισθού

Ο πραγματικός πόλεμος τώρα αρχίζει, οι εργαζόμενοι τώρα θα καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα να διαπραγματεύονται πόσα θα χάσουν, παρατήρησε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις μετά τη συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό, η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Όπως διευκρίνισε η κ. Παπαρήγα, αντικείμενο της συζήτησης με τον κ. Παπανδρέου ήταν επικείμενηΣύνοδος της Ε.Ε. και οι εξελίξεις της κρίσης στην Ευρώπη, ενώ δεν συζητήθηκε το επίμαχο πολυνομοσχέδιο με τις αλλαγές στα εργασιακά, καθώς όπως είπε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, είναι δεδομένο πως δεν θα υπάρξει καμία συναίνεση και σε τίποτα. «Ο πραγματικός πόλεμος», υπογράμμισε, «τώρα αρχίζει».


Βρισκόμαστε, είπε, σε απόσταση αναπνοής να συνειδητοποιήσουν ότι δεν υπάρχουν μίγματα πολιτικής. «Ή θα σκύψεις το κεφάλι ή θα οργανώσεις με συστηματικό τρόπο την αντεπίθεση. Λύσεις δεν υπάρχουν πια στο πλαίσιο αυτό του συστήματος».

Σε ερώτηση σχετικά με τη Σύνοδο της Ε.Ε., η Αλέκα Παπαρήγα εκτίμησε πως η κρίση θα κρατήσει και θα οξυνθούν οι ανταγωνισμοί εντός Ε.Ε.. Η κρίση, πρόσθεσε, θα αφήσει πίσω της συντρίμμια τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη, για να επαναλάβει ότι «ο πραγματικός πόλεμος τώρα ξεκινάει».


http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου