'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ !!!!

Το όχι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ήταν κάτι που αναμενόταν από την αρχή της συνεδρίασης, καθώς ο κ. Παπαχρήστος διεμήνυε σε όλους τους τόνους πως είναι κάθετα αντίθετος με αυτό το πολυνομοσχέδιο και θα ψηφίσει όχι στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου και άρχισαν να τον πλησιάζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να του αλλάξουν γνώμη, ενώ πιέσεις δέχθηκε και από το περιβάλλον του πρωθυπουργού, αλλά ο ηπειρώτης βουλευτής ήταν ανένδοτος.

Τελικά, κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου, ο κ. Παπαχρήστος καταψήφισε το νομοσχέδιο για να έρθει άμεσα η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο με επιστολή του πρωθυπουργού έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Την ανακοίνωση έκανε και ο Πρόεδρος της Βουλής και επομένως ο κ. Παπαχρήστος είναι ανεξάρτητος, ενώ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μένει με 156 βουλευτές πλέον.

Ωστόσο το πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής με 156 ψήφους, ενώ αρνητικά ψήφισαν 130 βουλευτές. Πάντως, τα μεσάνυχτα θα πραγματοποιηθεί και νέα ψηφοφορία επί των άρθρων κι αυτή ονομαστική και το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε συναγερμό για τυχόν νέες διαρροές, αν και επισήμως δείχνει να μην τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα.


http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου