'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Γυμνές φωτογραφίες στα γαμήλια άλμπουμ θέλει η νέα μόδα!!!

Ζευγάρια στην Κίνα φωτογραφίζονται γυµνά και µετά κοσµούν µε τις γυµνές φωτογραφίες τους το γαµήλιο άλµπουµ τους. 

Για τις φωτογραφίες αυτές ξοδεύουν ως και 350 ευρώ. Στα στούντιο που προσφέρουν την υπηρεσία καταφεύγουν επίσης φοιτήτριες και τριαντάχρονες γυναίκες. 

Όµως η µόδα ανησυχεί τις αρχές.
 
Συνέβη στη Λιου Τσινγκ, µια νεαρή νύφη στην πόλη Τσονγκτσίνγκ. Ξεφύλλιζε στο σπίτι το άλµπουµ του γάµου της, το οποίο είναι θεσµός στην Κίνα και περιλαµβάνει φωτογραφίες του ζευγαριού σε διάφορους τόπους και µε διαφορετικές εµφανίσεις. ∆ίπλα της ήταν η πεθερά της η οποία στη µέση του άλµπουµ έµεινε σύξυλη. 

Η νύφη της και ο γιος της εµφανίζονταν σε µερικές φωτογραφίες σχεδόν γυµνοί, µε ένα διαφανές ύφασµα τοποθετηµένο στρατηγικά σε σηµεία του σώµατός τους.
Πρόκειται για ένα νέο φαινόµενο, το οποίο έχει δηµιουργήσει µόδα.

Η εφηµερίδα «Chongqing BusinessDaily» που αφηγήθηκε το επεισόδιο µε τη ΛιουΤσινγκ µέτρησε στην πόλη τουλάχιστον 8 φωτογραφικά στούντιο που προσφέρουν την εν λόγω υπηρεσία. Ένα εξ αυτών, το στούντιο Σινγκσέ,έχει φωτογραφίσει από τον Μάιο 26 ζευγάρια χωρίς ρούχα.

«Η µνήµη της νιότης»

Όµως δεν είναι µόνο τα νιόπαντρα ζευγάρια. Ανάµεσα στους πελάτες που επιλέγουν να φωτογραφηθούν χωρίς ρούχα είναι επίσης φοιτήτριες, νέα ζευγάρια και τριαντάρες γυναίκες «που θέλουν να απαθανατίσουν τις καµπύλες τους πριν να αποκτήσουν παιδί»,σύµφωνα µετην «China Daily»του Πεκίνου, η οποία έγραψε επίσης για τη µόδα αυτή. «Ενα ωραίο σώµα αξίζει» λέει στην εφηµερίδα µια 23χρονη. «Θέλω να µη λησµονηθεί η νιότη» πρόσθεσε.

Εκτός από τις πεθερές, το κεφάλι τους κουνάνε επικριτικά και ενώσεις του τοµέα όπως η Ένωση της Βιοµηχανίας των Γάµων στη Σαγκάη, η πρόεδρος της οποίας Χε Λίνα υποστήριξε πως «οι γυµνές φωτογραφίες είναι νοσηρές». 

Η Χε ζήτησε από τις αρχές να επέµβουν στην επιχείρηση των γυµνών φωτογραφίσεων, η οποία είναι άλλωστε ιδιαίτερα κερδοφόρα, αφού µια φωτογράφιση µπορεί να κοστίσει ως και 350 ευρώ.

Η πορνογραφία είναι εκτός νόµου και συνεπώς η κυκλοφορία των φωτογραφιών αυτών είναι παράνοµη. Τα φωτογραφικά στούντιο δεσµεύονται γραπτώς ότι θα καταστρέψουν τον φάκελο των γυµνών φωτογραφιών µπροστά στα µάτια των πελατών και ότι το άλµπουµ θα φτιαχτεί σε ιδιαίτερα δωµάτια.

Το σίγουρο είναι πως το αίσθηµα της αιδούς στην Κίνα όσο πάει και χαλαρώνει.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ, newscode.gr
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου