'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Έχασε τη ζωή της εξαιτίας πλαστικής επέμβασης στη μύτη...!!!

Από μια επέμβαση ρουτίνας πέθανε η 31χρονη Kat McClure, όταν επισκέφθηκε τον πλαστικό χειρουργό για να μικρύνει τη μύτη της...

Η νεαρή γυναίκα από το νοτιοανατολικό Λονδίνο βρέθηκε στο ιδιωτικό χειρουργείο του Dr Ahmed Moustafa, όπου πλήρωσε 5.800 λίρες για μια επέμβαση που θα κρατούσε το πολύ μια ώρα.


Η McClure κατά τη διάρκεια του χειρουργείου έπαθε έμφραγμα, όταν η πίεση του αίματός της έπεσε απότομα. Τότε κάλεσαν την άμεση δράση.


Αν και το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα στο συμβάν, χρειάστηκε να περιμένουν περίπου μια ώρα έξω από το κτήριο μέχρι να τους επιτρέψουν να μπουν και να μεταφέρουν την γυναίκα στα επείγοντα. Όμως τότε ήταν πολύ αργά.


Όπως ανέφερε ένας από τους νοσοκόμους, το ασθενοφόρο έπρεπε να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί το χειρουργείο, ενώ όπως είπε ο Dr Ahmed Moustafa, όλη αυτή την ώρα προσπαθούσε να επαναφέρει τη νεαρή γυναίκα.


Η McClure, έπεσε αργότερα σε κώμα και έξι μήνες αργότερα πέθανε. Σήμερα 5 χρόνια μετά την επέμβαση, στη δίκη που γίνεται, ο Dr Moustafa δήλωσε στο δικαστήριο ότι η McClure έπασχε από ανεπάρκεια αντιθρομβίνης III, μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που προκαλεί θρόμβωση στις φλέβες και πνευμονικό εμβολισμό.


Η δίκη συνεχίζεται…


http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου