'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Συνελήφθη για το έγκλημα στην Κόρινθο...

Προς εξιχνίαση βαίνει η υπόθεση δολοφονίας μίας 30χρονης αλλοδαπής, το πτώμα της οποίας εντοπίσθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, σε ερημικό μέρος στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ένας 46χρονος, που συνελήφθη χθες, φέρεται να είναι ο άνδρας που δεν δίστασε να σκοτώσει την αλλοδαπή με πυροβόλο όπλο, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.


Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 23 Σεπτεμβρίου 2010, όταν, σύμφωνα με καταγγέλλοντα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος και ο 46χρονος συνάντησαν το θύμα σε τυροπιτάδικο της περιοχής. Ο δεύτερος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αποχώρησε από το κατάστημα μαζί με την 30χρονη, με σκοπό να την οδηγήσει στο σπίτι του, όπου επρόκειτο να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.


Όταν το πρωί της ιδίας ημέρας ο καταγγέλλων μετέβη εκεί, ο φερόμενος ως δράστης τού εξομολογήθηκε ότι τη στόχευσε με πυροβόλο όπλο και άνοιξε πυρ. Ύστερα, ζήτησε τη βοήθειά του, προκειμένου να κρύψουν το πτώμα, όπως κι έγινε.


Το πτώμα της γυναίκας εντοπίσθηκε τελικά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον καταγγέλλοντα.


Σε έρευνα, που διενεργήθηκε στην οικία του 46χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικρό οπλοστάσιο με πυροβόλα όπλα, καραμπίνες και καλάσνικοφ.


Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.


Διαβάστε επίσης:
Νεκρή η αγνοούμενη στην Κόρινθο, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου