'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Αγωγές γιατί αποκλείστηκε από reality λόγω Aids!!!

Πρόκειται για παιχνίδι που προβάλλεται από την ελληνική τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενός υποψηφίου ο οποίος τελικά αποκλείστηκε, η παραγωγή του παιχνιδιού υποχρέωσε όλους τους υποψήφιους παίκτες να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις σε μεγάλη ιδιωτική κλινική των Αθηνών.

Λίγες ημέρες αργότερα ενημέρωσε τον συγκεκριμένο υποψήφιο ότι είναι οροθετικός- κάτι που ο ίδιος αγνοούσε.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα, η ανακοίνωση αυτή έγινε παρουσία όλων των υπολοίπων παικτών ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής του έθεσαν το δίλημμα ή να αποχωρήσει οικειοθελώς ή να παραμείνει σε ξεχωριστό δωμάτιο με ξεχωριστή τουαλέτα από τους υπόλοιπους!

Ο νεαρός, σοκαρισμένος αποφάσισε να εγκαταλείψει το παιχνίδι, ενώ -όπως ακούστηκε σήμερα στην εκπομπή του Star "Πρωινή Μελέτη"- τις επόμενες ημέρες η δικηγόρος του θα καταθέσει αγωγές εναντίον της εταιρείας παραγωγής και της κλινικής, η οποία παραβιάζοντας το ιατρικό απόρρητο, ενημέρωσε τρίτους ότι ο παίκτης ήταν θετικός στον ιό του AIDS.

Στις αγωγές θα αναφέρεται ότι η παραγωγή του παιχνιδιού υποχρέωσε παρανόμως τους παίκτες του παιχνιδιού να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, προσέβαλε την προσωπικότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου, αφού ανακοίνωσε ενώπιον των υπολοίπων παικτών το προσωπικό του πρόβλημα και τέλος τον ανάγκασε να φύγει από το παιχνίδι επειδή ήταν οροθετικός.

Αν και ο ίδιος ο παίκτης και η δικηγόρος του δεν αναφέρουν για ποιό reality πρόκειται οι δημοσιογραφικές πληροφορίες μιλούν για το Master Chef, που προβάλλει καθημερινά το Mega.
 

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου