'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Συνέλαβαν τους Κινέζους δολοφόνους - προστάτες στη Μύκονο!!!!

Από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία δύο Κινέζων υπηκόων, ηλικίας 31 και 28 ετών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στις 18 Σεπτεμβρίου 2010 το βράδυ μέσα σ’ ένα διαμέρισμα – εστιατόριο, στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου στην οδό Κολοκυνθούς 25, στην Αθήνα.

Οι δράστες κατηγορούνται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός τρίτου Κινέζου υπηκόου, τον οποίο κατά της διάρκεια της μεταξύ τους πάλης, τραυμάτισαν.

Δράστες των εγκλημάτων αυτών - σύμφωνα με την Αστυνομία - είναι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Κίνας, ηλικίας 24, 24 και 31 ετών καθώς και ένας ακόμη που μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει συλληφθεί και παραμένει άγνωστος στις αρχές.


Κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές, που είχαν οι δράστες με το 31χρονο θύμα. Όλοι τους ήταν μέλη αντίπαλων ομάδων, οι οποίες εκβίαζαν – αποσπώντας χρήματα από – τους Κινέζους που εργάζονταν ως μασέρ στις παραλίες της Μυκόνου.


Οι δράστες επιθυμώντας να εκδικηθούν τον αντίπαλο τους, τον κάλεσαν το βράδυ της δολοφονίας, προκειμένου να δειπνήσουν μαζί του στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Τότε ήταν που επιτέθηκαν εναντίον εκείνου και της παρέας του επιφέροντάς τους πολλαπλά πλήγματα, με ειδικά κοφτερά μαχαίρια.


Σε βάρος των κατηγορουμένων, οι οποίοι αμέσως μετά την πράξη τους διέφυγαν εκτός Ελλάδας, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από την ανακρίτρια του 21ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.


zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου