'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ψηφοφόροι σε απόγνωση. Ζητάνε δανεικά από βουλευτές!!!!

Δεν θα ήταν υπερβολικό αν λέγαμε ότι τα βουλευτικά γραφεία γεμίζουν από κόσμο που ζητούν από τους πολιτικούς δανεικά και... αγύριστα!

Το τελευταίο διάστημα, έχει παρατηρηθεί αύξηση των πολιτών –ψηφοφόρων- που καταφεύγουν στους βουλευτές όλων των κομμάτων, κυρίως όμως του ΠΑΣΟΚ και ζητούν χρήματα για να ζήσουν τις οικογένειές τους. 

Η φτώχεια, η ανεργία που έχει κτυπήσει και από ένα ελληνικό νοικοκυριό έχει φέρει σε απόγνωση τους πολίτες της επαρχίας και του λεκανοπεδίου που χτυπούν την πόρτα του βουλευτή ζητώντας δανεικά. 

Ταυτόχρονα όπως σημειώνουν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος όπως για παράδειγμα η Τόνια Αντωνίου , ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, το επόμενο ρουσφέτι που ζητούν είναι να μεσολαβήσουν οι βουλευτές για να πάρουν δάνειο από τις τράπεζες. 

Μόνο ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποτελεί εξαίρεση. Όπως είπε στο «NP» ο Μίμης Ανδρουλάκης παραδόξως εκείνο που ζητούν οι ψηφοφόροι του στη Β΄ Αθήνας είναι να μεσολαβήσει στον υπουργό για να τους εκδώσει άδεια οπλοφορίας.

Μάλιστα το φαινόμενο αυτό λέει ο βουλευτής προέρχεται κυρίως από εκείνους του ψηφοφόρους που έχουν την καταγωγή τους από τη Κρήτη. Ο Μίμης φυσικά ούτε που θέλει να ακούει για οπλοκατοχή και σφυρίζει αδιάφορα στα απανωτά αιτήματα των ψηφοφόρων της Β΄ Αθήνας.

http://www.newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου