'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Στα δίχτυα κουνελάκι μόνο για Ελληνες!!!!

Μπορεί να έχει δεχτεί καίρια χτυπήματα, όμως ο μεγαλύτερος μαστροπός της Ευρώπης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Mr Μόνικα», έφτιαξε ιστοσελίδα με μοντέλα που προσφέρουν το κορμί τους αποκλειστικά σε Ελληνες!

Σε ξενοδοχείο πολυτελείας στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής μία Ρωσίδα 20 ετών, φωτομοντέλο στην πατρίδα της, η οποία είχε εγκατασταθεί στην ελληνική πρωτεύουσα για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας προκειμένου να βγάλει… μισθό, δώρο και μπόνους για τα... Χριστούγεννα. Το «κουνελάκι» όμως, δεν είχε υπολογίσει την αστυνομία...


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αστυνομικός είχε πληροφορίες για την ιστοσελίδα του «Mr Μόνικα», η οποία έχει μοντέλα αποκλειστικά για την Ελλάδα. Αλλωστε, το site έχει το όνομα της χώρας μας, αλλά και διευθύνσεις ξενοδοχείων όπου διαμένουν τα κορίτσια του.


Ο αστυνομικός της Ασφάλειας πήρε τηλέφωνο, ενδιαφερόμενος (δήθεν) για τη «νεαρή Σοφία», οι φωτογραφίες της οποίας ήταν και «γαργαλιστικές» και «καυτές». Στη συνέχεια έλαβε μήνυμα στα αγγλικά που τον ενημέρωνε πως η νεαρή και πολλά υποσχόμενη «Σοφία» βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, στο δωμάτιο 307 γνωστού ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας. Τελικά, υπήρξε επικοινωνία και με την «καυτή Σοφία», κλείστηκε το ραντεβού και η τιμή. Μόλις... 450 ευρώ για μία ώρα αχαλίνωτου σεξ!


Ομως όταν η «Σοφία» είδε τις χειροπέδες του αστυνομικού, αντέδρασε άσχημα και άρχισε να τον βρίζει στα αγγλικά, λέγοντάς του πως στην Ελλάδα η πορνεία είναι νόμιμη και ότι δεν έχει το δικαίωμα να τη συλλάβει! Οταν εκείνος της εξήγησε πως κάνει λάθος και θα πάει στον εισαγγελέα με την κατηγορία της πορνείας, τότε «λύγισε» και -σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso»- είπε στον αστυνομικό του Τμήματος Ηθών πως οι άνθρωποι που την έστειλαν στην Ελλάδα την είχαν διαβεβαιώσει πως στη χώρα μας κανείς δεν θα την πειράξει, διότι η πορνεία δεν θεωρείται αδίκημα.


Οπως αποδείχθηκε από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ηθών, μοντέλα από τη Ρωσία, αλλά και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης διαφημίζονται στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για την Ελλάδα ο μεγαλύτερος μαστροπός της Ευρώπης, ο Τσέχος «Mr Μόνικα». Μάλιστα φωτογραφίζονται για λογαριασμό των Ελλήνων πελατών τους φορώντας απλώς ένα… φύλο συκής!


Στην περίπτωση της 20χρονης πανύψηλης και πολλά υποσχόμενης στο κρεβάτι «Σοφίας» αποδείχθηκε πως βρίσκονταν στην Ελλάδα για περίπου μία εβδομάδα και ήδη είχε προλάβει να... ξαπλώσει με «βαριά» πορτοφόλια της αθηναϊκής κοινωνίας, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν εκ των προτέρων την έλευση της πανύψηλης Ρωσίδας στο γνωστό ξενοδοχείο του κέντρου.


Πάντως, στην Ασφάλεια εξετάζουν το ενδεχόμενο, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και λόγω της αυξημένης διάθεσης για καυτές νύχτες (όσοι βέβαια διαθέτουν την οικονομική άνεση να «καταθέσουν» εκατοντάδες ευρώ για μια βραδιά χωρίς… όρια), να έχουν έλθει στην Αθήνα και άλλα καλλίγραμμα «κουνελάκια» του «Μr Μόνικα», τα οποία έχουν τον τρόπο τους να «ξαλαφρώνουν» πορτοφόλια.


ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
 http://thehotstyle.blogspot.com/2010/12/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου