'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Παπακωνσταντίνου: "Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής στην δραχμή"....!!!!

Κατηγορηματικός ήταν ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου,  μιλώντας σήμερα στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής στην δραχμή. 

«Το μέλλον της Ελλάδας είναι στο ευρώ» ανέφερε  ο υπουργός Οικονομικών, ενώ πρόσθεσε για το ίδιο θέμα ότι όσο πιο σύντομα απαξιωθεί το σενάριο επιστροφής στη δραχμή τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε επίσης ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα ρευστότητας και «αντοχής» των ελληνικών τραπεζών.

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ακόμα ότι θα  συνεχισθούν οι μεταρρυθμίσεις τους πρώτους μήνες του 2011, όταν και θα έρθουν στη Βουλή τα  νομοθετήματα για την συγχώνευση ή κατάργηση δημόσιων φορέων, για το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο κ.α.

Η κριτική πάντως προς τον κ. Παπακωνσταντίνου από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνεχίσθηκε και σήμερα. Όπως  από τον κ. Γείτονα που  ανάφερε ότι υπάρχει η ψυχολογία στον κόσμο πως τα μέτρα είναι αναποτελεσματικά και ζήτησε να δοθεί έμφαση στο ΕΣΠΑ τους επόμενους μήνες. Κριτική άσκησε και ο κ. Π. Μαργέλης που έκανε λόγο για έλλειμμα αξιοπιστίας στην κοινωνία «γιατί κάνουμε αυτά που μέχρι πριν λίγο καιρό λέγαμε ότι δεν θα τα κάνουμε», αλλά και γιατί υπάρχει αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των μέτρων.


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου