'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σοφία Σακοράφα:Αρνούμαι να συμπράξω στο να γίνει αυτή η Βουλή, κατοχική Βουλή!!!

Στο Ελληνικό κοινοβούλιο που έχουν το δικαίωμα να μιλάνε ένας "γιατρός" (Στρος Καν) κι ένας "ποδοσφαιριστής"(Ολι Ρεν) δεν επιτρέπεται να μιλήσει η Ελληνίδα Βουλευτής Σοφία Σακοράφα!
Αντε να καταργήσουμε και το Σύνταγμα και να περνάνε όλα με το κλασικό "αποφασίζομεν και διατάσσομεν" της απριλιανής δικτατορίας. 



Διαβάστε την ομιλία της κυρίας Σακοράφα πριν τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου:
«Αντιλαμβάνομαι και σέβομαι αυτό που μας λέτε, κύριε Πρόεδρε , και χαίρομαι πάρα πολύ γιατί αντιλαμβάνεστε κι εσείς – και θέλω να ελπίζω ότι το αντιλαμβάνεστε- ότι οι ανεξάρτητοι Βουλευτές δεν μπορούν να εκφράσουν ο ένας τον άλλο γιατί είμαστε από τελείως διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με τελείως διαφορετικές πολιτικές ιδέες. Άρα, δεν μπορεί να μας εκφράσει κανένας. 
Θα ήθελα, λοιπόν, να σας πω, μια και δεν θα έχω τη δυνατότητα να μιλήσω πάνω στο Νομοσχέδιο, ότι αρνούμαι να σφραγίσω τα φιρμάνια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!
Αρνούμαι να συμμετάσχω και να συμπράξω στο να γίνει αυτή η συγκεκριμένη Βουλή, κατοχική Βουλή!
Αρνούμαι να δεχθώ ότι σαν Ελληνίδα Βουλευτής δεν μπορώ να μιλήσω εδώ μέσα κι είχε τη δυνατότητα να μιλήσει ο κ. Στρος Καν και ο κ. Όλι Ρεν!
Αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτή την παρωδία!
Η κοινωνία, κύριε Πρόεδρε, είναι στο δρόμο απελπισμένη. Ελπίζω, όμως και αποφασισμένη!
Φεύγω από τη διαδικασία και θα ήθελα να ξέρετε ότι δεν υπήρχε περίπτωση, εάν ήμουν παρούσα, να ψηφίσω αυτό το συγκεκριμένο νομοσχέδιο!»



http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου