'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το “ματωμένο” μήνα του μέλιτος

Εντείνονται οι κατηγορίες προς τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία, τον άνδρα του οποίου η σύζυγος δολοφονήθηκε άγρια στο ταξίδι του μέλιτος στη Νότιο Αφρική.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ακροάσεις στο δικαστήριο, ο Shrien Dewani συνάντησε μυστικά τον οδηγό ταξί, ο οποίος βρήκε τους δύο εκτελεστές και οργάνωσε τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας, τρεις ημέρες μετά το θάνατό της.

Ο άνδρας «ξέφυγε» για λίγο από μια συνάντηση που είχε με τον πενθούντα πατέρα της συζύγου του και πήγε να παραδώσει στον ταξιτζή τα συμφωνηθέντα χρήματα. Για την αμοιβή των δολοφόνων είχε καταφύγει σε ανταλλακτήριο της μαύρης αγοράς στο Κέιπ Τάουν.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατέβαλε εγγύηση ύψους 250.000 λιρών στο βρετανικό δικαστήριο, παλεύει τώρα για να μην εκδοθεί στη Νότιο Αφρική, όπου κατηγορείται για συνομωσία με σκοπό τη δολοφονία.

Ο οδηγός ταξί βρίσκεται ήδη σε φυλακή του Κέιπ Τάουν, όπου εκτίει ποινή 18 ετών. Αρχικά είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη, όμως η ποινή του μειώθηκε όταν αποκάλυψε ότι ο σύζυγος είχε «παραγγείλει» τη δολοφονία.

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου