'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Εξώδικο στον Λάκη Λαζόπουλο από τη γενική γραμματεία ισότητας

Εξώδικο απέστειλε η γενική γραμματεία ισότητας των δύο φύλων στην τηλεόραση του Αlpha και στον Λάκη Λαζόπουλο, για το απόσπασμα στο οποίο ο παρουσιαστής και ηθοποιός διακωμώδησε στέλεχος  της γ. γ. ισότητας, την κ. Δώρα Κατσιβαρδάκου, η οποία αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την εξώδικη διαμαρτυρία, η  κ. Κατσιβαρδάκου , εκπροσωπώντας την Υπηρεσία, «ενημέρωνε την Ειδική Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής για το τεράστιο πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών. Τη δυσκολία να αναπνεύσει οι συνεργάτες του κ. Λαζόπουλου και ο ίδιος, χωρίς να εξετάσουν τα δεδομένα, τη διακωμώδησαν αδίκως, προσβάλλοντας την με έργο και λόγο», αναφέρεται στην καταγγελία.

Ο Λάκης Λαζόπουλος δείχνοντας πλάνα με ήχο από την ομιλία της, μεταξύ άλλων ανέφερε «Αυτή, στην προηγούμενη ζωή, κάπου είχε πιαστεί το φουστάνι της, γιατί δεν φαίνεται τύπος γυναίκας που έχει στραβοπιαστεί από το στρινγκ της,(…) ή πήγαινε να φάει και της πήρανε το φαγητό. Τι να πώ;»

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από την  Αδέσμευτη Κίνηση Γυναικών και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και η ίδια η γ. γ. κ. Μαρία Στρατηγάκη έστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία στο κανάλι και στον Λάκη Λαζόπουλο, για το απόσπασμα αλλά και για το γεγονός ότι «εξακολουθεί να παίζει στην ιστοσελίδα του σταθμού».



star.gr
 madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου