'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Έσκαβε το χωράφι του και βρήκε σκελετό!!!!

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας κάτοικος της περιοχής Άγιος Γεώργιος, στο...





Συκούση της Χίου, την στιγμή που έσκαβε στο χωράφι του. Η αξίνα του έφερε στην επιφάνεια οστά ανθρώπινου σκελετού, που ήταν θαμμένα σε μικρό βάθος περίπου 15 εκατοστών!


Αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Χίου, άνδρες της οποίας έκαναν αυτοψία στον χώρο και συγκέντρωσαν τα ανθρώπινα απομεινάρια που, όπως αποδείχθηκε, αποτελούν τμήματα και όχι ολόκληρο σκελετό! Αυτό γεννά υποψίες για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια που, ωστόσο, είναι άγνωστο πότε έγινε, μιας και τα οστά είναι τελείως απογυμνωμένα.


Για το λόγο αυτό εστάλησαν σε ειδικό ανθρωπολογικό εργαστήριο στην Αθήνα και αναμένεται η απάντηση σχετικά με το φύλο του θύματος, αλλά και την παλαιότητα των οστών. Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης του νεκρού βάσει του γενετικού υλικού από τα εργαστήρια DNA της Αστυνομίας.


Παράλληλα, άνοιξαν οι φάκελοι με τις εξαφανίσεις που έχουν καταγγελθεί στο νησί τα τελευταία χρόνια. Το περίεργο είναι ότι η περιοχή όπου βρέθηκαν τα οστά είναι κατοικημένη και μάλιστα κοντά στα σπίτια, αλλά κανείς δεν είχε αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις.


http://empisteytiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου