'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χωρισμός με ... σφαίρες!!!

Με πυροβολισμούς απάντησε ένας 29χρονος στην Κρήτη, προσπαθώντας να προστατευτεί από τα αδέρφια της πρώην συζύγου του, που δεν δέχθηκαν τον χωρισμό τους. Στη συνέχεια επιχείρησε να τους πατήσει με το φορτηγό του!

Ένοπλη επίθεση δέχτηκαν τέσσερις κάτοικοι της περιοχής Στερνών του Δήμου Κόφινα στην Κρήτη, ηλικίας 41,32,37 και 35 ετών αντίστοιχα, το πρωί της Παρασκευής.

Ο δράστης ηλικίας 29 ετών, πυροβόλησε εναντίον των ανδρών και στη συνέχεια διέφυγε με φορτηγό. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά, επέστρεψε στο ίδιο σημείο, στο οποίο ακόμα βρίσκονταν σοκαρισμένα τα τέσσερα θύματα και αυτή τη φορά προσπάθησε να τους παρασύρει με το όχημά του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 41χρονο.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε κάλυκας των 9mm, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια της ένοπλης αυτής επίθεσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ήταν παντρεμένος με την αδελφή των τεσσάρων και έκανε το λάθος να τη χωρίσει.

Τα τέσσερα αδέρφια δεν άντεξαν την προσβολή και τον κυνηγούσαν. Λέγεται ότι ο ίδιος είχε δεχτεί άγριο ξυλοδαρμό από τους τέσσερις  και ο δράστης για να προστατευτεί, πυροβόλησε εναντίον τους για να τους εκφοβίσει. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του.


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου