'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Στα Δικαστήρια οι γειτόνισσες... για ένα κλειδί..!!

Σ
τα δικαστήρια έφτασαν δύο γειτόνισσες που κατοικούσαν στην ίδια πολυκατοικίας για το... πολυπόθητο κλειδί του ανελκυστήρα. 

 Όλα ξεκίνησαν όταν η μία από τις δύο γυναίκες πήγε να ζητήσει το κλειδί για το ασανσέρ από την άλλη, για να μπορέσει να ανέβει στην ταράτσα (η πόρτα του ασανσέρ είναι κλειδωμένη γιατί η σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα βρίσκεται μέσα στο σπίτι της, οπότε για να αποφευχθεί η είσοδος «ανεπιθύμητων» μένει κλειδωμένη). Η γειτόνισσα, όμως, αρνήθηκε και άρχισε τις κλοτσοπατινάδες! Όπως καταγγέλθηκε, την έσπρωξε και την πέταξε κάτω, αφού της είπε «να πάει να γαμ...». Το θύμα προσπάθησε να σηκωθεί αλλά η κατηγορούμενη της έριξε μία κλοτσιά και συνέχισε να την χαρακτηρίζει με διάφορα επίθετα... διόλου κολακευτικά. Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε στο δικαστήριο το θύμα κατά την κατάθεσή του «Θέλησα απλώς να ζητήσω το κλειδί για να μπορέσω να ανέβω στην ταράτσα. Όταν πήγα να το ζητήσω, μου επιτέθηκε, με έσπρωξε και με πέταξε κάτω. Και μετά με κλότσησε όταν πήγα να σηκωθώ. Με έβρισε και μου είπε "να πάω να γαμ...". Έχει το κλειδί και δεν μας το δίνει να κάνουμε τις δουλείες μας».
«Με σέρνει στα δικαστήρια»

Η κατηγορούμενη τα αρνήθηκε όλα λέγοντας πως η μηνύτρια έχει πρόβλημα με όλους. Επίσης υπονόησε πως είναι δικομανής μιας και τα αγαπημένα της στέκια είναι τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστήρια και η... πολεοδομία! Ισχυρίστηκε πως δεν άνοιξε καν την πόρτα γιατί ήταν περασμένη η ώρα (δώδεκα τα μεσάνυχτα) και ότι ο αστυνομικός που ισχυρίζεται ότι ήταν δώδεκα παρά είκοσι λέει ψέματα. Στο δικαστήριο ισχυρίστηκε: «Κλειδώνω την πόρτα γιατί γείτονες μας είναι οι Αφγανοί και οι Σομαλοί και φοβάμαι στην πολυκατοικία. Είμαστε πέντε οικογένειες και όλες γυναίκες μόνες εκτός από την κυρία. Την εποχή που ήμασταν μόνες εμείς οι δύο και φοβήθηκα. Έχουν όλοι πρόβλημα μαζί της, τα αγαπημένα της στέκια είναι τα αστυνομικά τμήματα, τα δικαστήρια και η πολεοδομία φοβόμαστε να βάψουμε τους τοίχους».
Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη και την καταδίκασε σε τρεις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. 


dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου