'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης, επικεφαλής του ομίλου ΑΣΠΙΣ, που απολογήθηκε το Σάββατο για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από...
παράνομη δραστηριότητα.

Η απολογία ξεκίνησε την Παρασκευή και συνεχίστηκε το Σάββατο, μιας και την Παρασκευή, ο επιχειρηματίας δεν λογοδότησε για τις δύο κακουργηματικές πράξεις που κατηγορείται, εξαιτίας μεγάλης έντασης που δημιουργήθηκε από συγκεντρωμένους επενδυτές και ασφαλισμένους.


Οι συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν τον επιχειρηματία και αποδοκίμασαν έντονα συνεργάτη του, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης, ενώ μέχρι και ο ανακριτής -τον οποίο θεώρησαν μάρτυρα του Ψωμιάδη- άκουσε υβριστικές φωνές.


Ο επιχειρηματίας συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής, στον οποίο στενός συνεργάτης του Ψωμιάδη κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.


Το μεσημέρι του Σαββάτου ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε και πάλι στα δικαστήρια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία -πριν εκπνεύσει η προθεσμία των 5 ημερών, που παρέχει ο νόμος για την απολογία συλληφθέντος μετά από ένταλμα- ώστε μετά ανακριτής και εισαγγελέας να αποφασίσουν για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.


Εις βάρος του Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, για τα δανειακά ομόλογα που εξέδωσε η ΑΣΠΙΣ CAPITAL μέχρι και το 2006, υποσχόμενη στους επενδυτές υψηλές αποδόσεις.


Τα δύο μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία -που τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα- διώκονται γιατί ήταν μέλη του ΔΣ της εταιρείας.



http://fonaklas.blogspot.com/2010/12/blog-post_7703.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου