'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Στη φυλακή ο Πολωνός φυσιολάτρης - ύποπτος για κατασκοπία

Λευκωσία: Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε χθες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, 29χρονος Πολωνός που πιάστηκε μέσα σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς να φωτογραφίζει παράνομα...
 
Εναντίον του απαγγέλθηκαν μετά από εισήγηση του Γενικού Εισαγγελέα που μελέτησε τον φάκελο της υπόθεσης, δύο κατηγορίες, η μια αφορούσε παράνομη φωτογράφηση σε στρατιωτική περιοχή και η δεύτερη παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή. 


Ο Πολωνός παραδέχθηκε τις δύο κατηγορίες και αφού ακούστηκαν τα γεγονότα, το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή της εξάμηνης φυλάκισης.

Η Αστυνομία σε συνεννόηση με τον Γενικό Εισαγγελέα έκριναν πως θα ήταν πιο ορθό να κινηθούν τάχιστα και να μην ζητήσουν περαιτέρω ανανέωση της κράτησής του, αφού ουσιαστικά είχε συμπληρωθεί το έργο της ανάκρισης.

Από τις εξετάσεις στις κάρτες μνήμης της φωτογραφικής μηχανής η οποία βρέθηκε στην κατοχή του, φάνηκε ότι υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες από δύο στρατόπεδα, ωστόσο υπήρχαν και άλλες που αφορούσαν τοπία. 


Ο ίδιος είχε δώσει από την αρχή την εξήγηση ότι του άρεσε να φωτογραφίζει τοπία γιατί ήταν φυσιολάτρης. Οι δύο μεταβάσεις του στα κατεχόμενα αφότου ήρθε στην Κύπρο στις 13 Νοεμβρίου, είχαν κινήσει τις υποψίες των αρχών ασφαλείας, ότι ενδεχομένως να ενεργούσε για λογαριασμό ξένων υπηρεσιών.

Ωστόσο ελλείψει άλλης μαρτυρίας κρίθηκε σκόπιμο να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης με τις δύο προαναφερθείσες κατηγορίες που τελικά τον έστειλαν στη φυλακή για 6 μήνες.

http://www.philenews.com
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου