'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Βολιώτης έπεσε με Ι.Χ. από 50 μέτρα και σώθηκε!!!

Άγιο είχε ο 35χρονος…

Άγιο είχε 35χρονος Βολιώτης οδηγός, ο οποίες έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων στην Αλυκόπετρα, το απόγευμα της Δευτέρας, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε βαριά, αλλά είχε την ατυχία να μην έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί χθες το απόγευμα από περιπατητή και ενώ είχαν περάσει σχεδόν 27 ώρες!



Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος 35χρονος, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα, έπεσε με το αυτοκίνητό του, σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων περίπου, στις 7 ή 8 το βράδυ της Δευτέρας, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic.


Το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο σε ένα σημείο που έχει στροφή, αλλά όχι και προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στο κενό και να καταλήξει σε χαράδρα βάθους περίπου 50 μέτρων.


Ο άτυχος οδηγός υπέστη κατάγματα στο πόδι και στο χέρι, αλλά είχε τις αισθήσεις του, οπότε ανέμενε υπομονετικά και παρά τον πόνο που είχε, να τον εντοπίσει κάποιος, κάτι που τελικά έγινε στις 4 το απόγευμα χθες, όταν τον βρήκε περιπατητής, ο οποίος ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.


Στο μεταξύ, η σύζυγός του στο Βόλο ανησύχησε και πληροφορίες αναφέρουν ότι δήλωσε την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.


Οι πυροσβέστες και άνδρες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν επί τόπου, ανέβασαν σε φορείο τον 35χρονο στο δρόμο και τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.


magnesianews.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου