'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Και ο Πούτιν στα... όργια του Σίλβιο!!!!

Φίλοι όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και στην «απόλαυση» είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το αφήνουν σαφώς να εννοηθεί εισαγγελικά έγγραφα που αφορούν στο Rubi-gate, την υπόθεση, δηλαδή, της Μαροκινής που κράτησε τουλάχιστον τρεις φορές παρέα στον Ιταλό πρωθυπουργό, ενώ ήταν ακόμη δεκαεπτά χρονών.

Την άνοιξη του περασμένου χρόνου μάλιστα υπήρξε συνάντηση τις μέρες που ο Καβαλιέρε φιλοξενούσε στη βίλα του στο Αρκορε τον Ρώσο ομόλογό του. Η εφημερίδα «Ιλ Μεσατζέρο» προσθέτει ότι η Ρούμπι κράτησε, επίσης, συντροφιά στον «Mr TV» την Πρωτομαγιά και το Πάσχα του 2010.
Ο σχετικός δικαστικός φάκελος που έχει ανοίξει στο Μιλάνο ξεπερνά, συνολικά, τις τετρακόσιες σελίδες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά και αποκαλυπτικές φωτογραφίες που αφορούν τις επισκέψεις της Ρούμπι στη βίλα του Καβαλιέρε.
Οι δικαστικοί της ιταλικής συμπρωτεύουσας κάλεσαν τον Μπερλουσκόνι να καταθέσει στις 21, 22 ή 23 Ιανουαρίου, ώστε να δώσει απαντήσεις σε κατηγορίες περί υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων και κατάχρησης εξουσίας. Εκείνος ωστόσο δήλωσε ότι δεν προτίθεται να εμφανιστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.
Οι δικηγόροι του υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή του πρωθυπουργού με τη Ρούμπι Καρίμα όταν η κοπέλα ήταν ανήλικη.
«Οποια σχετική θεωρία, κατά συνέπεια, στερείται οποιασδήποτε βάσης» λένε. Σε νέες δηλώσεις της στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Μαροκινή νεαρή υποστήριξε εκ νέου ότι έλαβε μόνον επτά χιλιάδες ευρώ, ως δώρο, από τον πρωθυπουργό, χωρίς να έχει προηγηθεί ή να ακολουθήσει κανενός είδους σεξουαλική επαφή.
Σύμφωνα, δε, με το τρίτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, οι εισαγγελείς του Μιλάνου ανέκριναν δεκάδες άλλες κοπέλες, ορισμένες από τις οποίεςς παραδέχτηκαν ότι στις βίλες του Ιταλού πρωθυπουργού οργανώνονταν strip nights με «επαγγελματικά κασέ» που έφταναν και τα δέκα χιλιάδες ευρώ.
Η εφημερίδα «Κοριέρε ντε λα Σέρα» γράφει, εξάλλου, ότι πέρα από τη Ρούμπι Καρίμα, υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δεκατέσσερις κοπέλες, νέες και επίδοξες τηλεπαρουσιάστριες ή μοντέλα, στις οποίες ο Μπερλουσκόνι φέρεται να είχε δανείσει αρκετά ακίνητα στην περιοχή «Μιλάνο 2», την οποία έχτισε με εταιρείες του, ζητώντας τους σε αντάλλαγμα να τον επισκέπτονται στις βίλες του.





esspresonews.gr 
http://www.allday-news.net/2011/01/blog-post_4598.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου