'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ιερόσυλοι ακροβάτες «χτύπησαν» δύο ναούς

Ακροβατικές ικανότητες πρέπει να είχαν οι άγνωστοι ιερόσυλοι που έβαλαν στο στόχαστρό τους δύο εκκλησίες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας...
 
καθώς αναρριχήθηκαν με σχοινιά για να φτάσουν στον στόχο τους! Οι δράστες λεηλάτησαν τα παγκάρια και τα τάματα των πιστών και εξαφανίστηκαν χωρίς να αφήσουν ίχνη.

Οι δύο διαρρήξεις έγιναν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στο ναό  του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται στα Κοιμητήρια της Αλεξάνδρειας. Στην πρώτη περίπτωση, μάλιστα, οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν σχοινιά για να ανεβούν στο παράθυρο της εκκλησίας που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος. Στη συνέχεια, μπήκαν στο εσωτερικό του ναού χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.


Οι ιερόσυλοι έσπασαν το τζάμι ασφαλείας που κάλυπτε την εικόνα της κοιμήσεως της Θεοτόκου και άρπαξαν όλα τα  αφιερώματα των πιστών, που ήταν στην πλειοψηφία τους λίρες και χρυσά τάματα. Αμέσως μόλις εξαφανίσθηκαν, κατευθύνθηκαν προς τη δεύτερη εκκλησία, όπου έσπασαν την κλειδαριά από το μεταλλικό κουτί στο παγκάρι και πήραν όσα χρήματα βρήκαν μέσα.


PROTO THEMA
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου