'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Το μεγαλύτερο εργαστήριο κοκαΐνης στην Ευρώπη!!!

Η Εθνική Αστυνομία της Ισπανίας, αποκάλυψε σε επιχείρηση στη Μαδρίτη εργαστήριο κοκαΐνης, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Κατά την επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 10 μονάδες της αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά 25 άτομα.

Οι αρχές κατέσχεσαν 300 κιλά ναρκωτικών, έτοιμα για διανομή, 33 τόνους χημικών ουσιών, 2 εκατομμύρια σε μετρητά, αυτοκίνητα πολυτελείας και μετοχές αξίας 50 εκ. ευρώ.

Οι κρατούμενοι νόθευαν την κοκαΐνη πριν από την διανομή. Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται Κολομβιανοί και Ισπανοί, ανάμεσα στους οποίους και ένα ολόκληρο δικηγορικό γραφείο της ισπανικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για δύο αδέρφια δικηγόρους και άλλους συνεργάτες, οι οποίοι έφτιαχναν συμβόλαια ούτως ώστε τα κέρδη από την διακίνηση ναρκωτικών να φαίνονταν ότι προέρχονται από εργασίες ενός επιχειρηματικού ομίλου.


Τα μέτρα ασφάλειας που λάμβανε η οργάνωση εξέπληξαν την αστυνομία. Απασχολούσαν σωματοφύλακες για να προστατεύουν τα μέλη τους και χρησιμοποιούσαν ακόμη και μικρόφωνα για συνεχή ενδοεπικοινωνία. Ακόμη βρέθηκαν 470 κινητά τηλέφωνα και ένα εκτεταμένο δίκτυο ασφαλείας μέσα στο γραφείο, με διπλά ντουλάπια και κρύπτες.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου