'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Εγκληματική απάτη εις βάρος των ασφαλισμένων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΓΣΕΕ με αφορμή το σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και αφορά το διαχρονικό οικονομικό σκάνδαλο εις βάρος του ΙΚΑ. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ εις ΒΑΡΟΣ των ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ

Με οργή και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε το νέο διαχρονικό οικονομικό σκάνδαλο εις βάρος του ΙΚΑ.


Τα εκατομμύρια των ασφαλισμένων και συνταξιούχων του Ιδρύματος, απαιτούν την αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων (πολιτική ηγεσία και Διοίκηση ΙΚΑ) που ανέχθηκαν και επέτρεψαν από το 2005 την τεραστίων διαστάσεων λεηλασία των οικονομικών του ΙΚΑ, του ΟΑΕΔ, κ.λπ.


Επιτέλους θα ενεργοποιηθεί ποτέ ο Νόμος περί ευθύνης υπουργών; Θα ελεγχθούν όσοι άσκησαν διοίκηση; Θα πληρώσει κανείς για τις εγκληματικές παραλήψεις εις βάρος του Δημοσίου συμφέροντος και των δικαιωμάτων των ασφαλισμένων του ΙΚΑ;


Η ΓΣΕΕ απαιτεί από την σημερινή πολιτική ηγεσία και την Διοίκηση του ΙΚΑ την πλήρη διερεύνηση της συγκεκριμένης απάτης. Την απόλυτη διασφάλιση των συμφερόντων του ΙΚΑ και από την Ελληνική Δικαιοσύνη την άμεση και παραδειγματική τιμωρία με δήμευση περιουσιών της συμμορίας των καταχραστών για την καταβολή των οφειλών και των ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ».



newsday
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου