'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Ομαδική αποβολή για σκασιαρχείο στα Τρίκαλα!!!

Κάθε μέρα θα αποβάλλονται και τέσσερις μαθητές!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του διευθυντή του 1ου Λυκείου Τρικάλων να τιμωρήσει...

με αποβολή 37 συνολικά μαθητές, οι οποίοι έκαναν σκασιαρχείο στις τελευταίες ώρες των μαθημάτων της προηγούμενης Παρασκευής.
Με απόφαση του κ. Αθανάσιου Νάστα, από τη Δευτέρα και κάθε ημέρα, θα αποβάλλονται τμηματικά τέσσερις μαθητές, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει το τμήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, χθες μέλη του 15μελούς μαθητικού Συμβουλίου, θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση του Λυκειάρχη και επισκέφθηκαν τον Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τσέλιο. Ο τελευταίος όμως απουσίαζε κι έτσι η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.


Από την πλευρά του, ο Λυκειάρχης αναφέρει πως είχε στείλει σχετική επιστολή στους γονείς, αναφέροντας πως εάν κάποιος μαθητής χρειάζεται να απουσιάσει θα πρέπει να αιτιολογεί την απουσία αυτή. «Αν οι μαθητές φεύγουν από το σχολείο πριν την ώρα τους, οι καθηγητές και εγώ, θα είμαστε υπόλογοι αν συμβεί κάτι δυσάρεστο στους μαθητές σε ώρα που υποτίθεται είναι στο σχολείο. Οι αποβολές δόθηκαν και ξεκίνησαν από την Δεύτερα ανά 4 μαθητές κάθε μέρα για το σκασιαρχείο τους γιατί δεν μπορούσε να μην λειτουργήσει ολόκληρο το Τμήμα και ελπίζω να τους δοθεί ο χρόνος να σκεφτούν ότι απαιτείται μια υπευθυνότητα εκ μέρους τους και πως πέρα από δικαιώματα, έχουν και υποχρεώσεις», κατέληξε. 


sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου