'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε υπουργός επειδή η γυναίκα του ήταν άπιστη!!!

Η άτακτη σύζυγος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον αστυνομικό-σωματοφύλακα του υπουργού.
 
Η 47χρονη Λόρα, μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, ''συνελήφθη'' από παπαράτσι να φιλάει τον άντρα που φυλούσε τον άντρα της.

Ο πολιτικός που πλήρωσε τα ''κερατιάτικα'' είναι ο Αλαν Τζόνσον, υπουργός Εσωτερικών της Αγγλίας το 2009 και μέχρι χθες εκπρόσωπος των Εργατικών για την Οικονομία.

Ο αστυνομικός παραπέμφθηκε στην υπηρεσία δεοντολογίας της Σκότλαντ Γιαρντ που αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το θέμα, όμως μερικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν το όνομα του αστυνομικού Πολ Ράις που διατηρούσε σχέση με τη Λόρα Τζόνσον.

Ο αστυνομικός ξεκίνησε τη σχέση με τη Λόρα Τζόνσον όταν ο σύζυγος της ήταν υπουργός Εσωτερικών σε κυβέρνηση των Εργατικών. Ο 60χρονος Τζόνσον είναι παλαιός ταχυδρόμος και συνδικαλιστής ο οποίος εξελέγη στη Βουλή το 1997, ανέλαβε διάφορα υπουργικά πόστα και προωθήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών το 2009.

Μετά την ήττα των Εργατικών το 2010, ο Τζόνσον ανέλαβε εκπρόσωπος του κόμματος για οικονομικά ζητήματα ενώ πλέον θα παραμείνει απλός βουλευτής.

Χθες ο πρώην υπουργός βρισκόταν στην εκλογική του περιφέρεια χωρίς να δείχνει κανένα σημάδι ς πίεσης ενώ η Λόρα εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι τους στο νότιο Λονδίνο, 300 χλμ. μακριά, με τραβηγμένα χαρακτηριστικά.
Αφού αγνόησε το μπαράζ των ερωτήσεων που της απηύθυναν οι δημοσιογράφοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πόρτα της συνέχισε να περπατάει έχοντας ακουστικά στα αφτιά και όταν επέστρεψε φαινόταν σκεπτική.

Πιπεράτη είναι η λεπτομέρεια πως ο αστυνομικός σήμερα απασχολείται στη φύλαξη της υπουργού Εσωτερικών Τερέζα Μέι, που κατέχει δηλαδή τη θέση του παραιτηθέντος, και όλοι αναμένουν τα μέτρα προστασίας που θα πάρει ο σύζυγος της νέας υπουργού.



newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου