'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο Άκης, η πρώην σύζυγος και η εταιρία τους

Το 1989 – όταν έσερναν στο Ειδικό Δικαστήριο τον Α. Παπανδρέου για το σκάνδαλο Κοσκωτά – η πρώην σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ με τη βοήθεια του συζύγου της έστηνε την αναπτυξιακή εταιρία με την επωνυμία «Medittera».

Σκοπός της εταιρίας η εκμετάλλευση ακινήτων στην Ελλάδα και η πώλησή τους σε ξένους. Μόνο που η έκταση έκανε τις δουλειές της η κα Γκούντρουν ήταν μία πανέμορφη βουνοπλαγιά (κατεπειγόντως αποχαρακτηρισμένη δασική έκταση την εποχή εκείνη ) στον πανέμορφο Κόρφο Κορινθίας.

Με τη συνεργασία ξένων μεσιτών ερχόντουσαν τα σαββατοκύριακα ζευγάρια Ελβετών, Αυστριακών, Γερμανών και τους περίμενε η κα υπουργού για να τους δείξει την έκταση που θα τους πουλούσε κι αμέσως μετά στο γειτονικό Σοφικό τους περίμενε ο συμβολαιογράφος της «Medittera» κι ετοίμαζε τα σχετικά προσύμφωνα αγοράς μεταξύ της κας Γκούντρουν και των πελατών της.

Κομμάτι από την έκταση κράτησε και η ίδια κα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, όπου ανέγειρε και το δικό της εξοχικό για να περνάει εκεί με τον κ.’Ακη κάποια σαββατοκύριακα.

Ήδη στην περιοχή αυτή υπάρχουν 30 εξοχικές επαύλεις, και πλέον έχει ονομαστεί ελβετικό χωριό.

Να σημειωθεί ότι ο κ. ‘Ακης Τσοχατζόπουλος ήταν από τους υπουργούς της οικουμενικής κυβέρνησης, μετά το βρώμικο ‘89 και βεβαίως ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ της εποχής με το γνωστό τότε σύστημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Τα στοιχεία προέρχονται από άνθρωπο ο οποίος συνεργαζόταν τότε με την κα Γκούντρουν και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, γιατί υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες που επαληθεύουν τις αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου