'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αν τολμήσεις να με πειράξεις θα τα πω όλα!!!!

(ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!)
Πάγκαλος απειλεί Παπανδρέου
Ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται στο επίκεντρο αλλεπάλληλων αποκαλύψεων και μολονότι όλοι αναγνωρίζουν τη ζημιά που κάνει στην....
εικόνα της κυβέρνησης, ουδείς τολμά να τον «ακουμπήσει». Πολύ περισσότερο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Η εξήγηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο κ. Πάγκαλος, που φέρεται να έχει περιέλθει σε «αλλόφρονα» κατάσταση, έχει διαμηνύσει -σύμφωνα με πληροφορίες- στο Μέγαρο Μαξίμου, ότι αν ο κ. Παπανδρέου αποπειραθεί να τον απομακρύνει ή να τον μειώσει, ο ίδιος θα αρχίσει να αποκαλύπτει και να καταγγέλλει όσα γνωρίζει για άγνωστες πτυχές δραστηριοτήτων υπουργών αλλά και συγγενικών προσώπων του πρωθυπουργού και ότι δε θα διστάσει να «τα τινάξει όλα στον αέρα».

Τελευταίο κρούσμα το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο θέμα» για υπερπολυτελή διαμονή του σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και για το οποίο δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης.


newsbeast
sarotiko

3 σχόλια:

  1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
    Ο Παγκαλος σε οποιο Υπουργειο και αν πηγε δεν προσφερε ΤΙΠΟΤΑ...
    ΕΝΑΣ ΚΑΘ¨ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος πρωθυπουργος ρε καημενα...Δεν ακουμπαει ουτε τριχα του "βοδιου" το "ζαβο" γιατι πολυ απλα φοβαται τις γνωσεις του "βοδιου" το αρθρο το λεει καθαρα και δεν χρειαζεται καν να εισαι νοων για να νοήσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή