'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το ξεσάλωμα του γιού του Καντάφι σε βίλα της Βούλας!!!!!

Π
αρουσία κάποιων γνωστών μοντέλων:Βάλια Κακούτη, Σύλβια Παπαδάκη και η γνωστή Υβοννη Μποσνιακ. 

To βράδυ της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου οι κάτοικοι στην περιοχή Εφοπλιστικά της Άνω Βούλας ζουν μεγάλες στιγμές. 

Μια φωτισμένη εντυπωσιακή μονοκατοικία που υψώνεται ....
σε τρία επίπεδα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς την είσοδο της περνούν εντυπωσιακές καλλονές και κουστουμαρισμένοι κύριοι. Γινεται πάρτι.. αυτό που γνωρίζουν οι γείτονες είναι ότι ένοικος είναι ένας κύπριος επιχειρηματίας, ο Κυριάκος Ανδρέου, διευθύνοντα σύμβουλός και αντιπρόεδρος της Α&P Foods & Beverages Ltd,μιας μεγάλης εταιρείας παγκοσμίου φήμης εμπορικά σήματα. Ο 40χρονος επιχειρηματίας είναι εργένης χαμηλών τόνων και δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για σχόλια.

Αυτό τη βράδυ όμως αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι. 

Σύμφωνα με το «Όλα» τις εντυπώσεις έκλεψε ο φίλος του 40χρονου επιχειρηματία, ο γιος του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι. Το Lear jet του Λίβυου διάδοχου έφτασε με άκρα μυστικότητα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον περίμενε λιμουζίνα για τη μεταφορά , τόσο του ίδιου όσο και της συνοδείας του. Πάρα την άκρα μυστικότητα της επίσκεψης του τα νέα ότι «ο γιος του Καντάφι βρέθηκε σε πάρτι στη Βούλα δεν άργησαν να διαρρεύσουν.

Όπως διέρρευσαν και τα νέα για την παρουσία κάποιων γνωστών μοντέλων: H πρώην Σταρ Ελλάς Βάλια Κακούτη, η πρώην playmate Σύλβια Παπαδάκη και η γνωστή ως «το νέο κορίτσι του Αντώνη Ρέμου», η κροατικής καταγωγής Υβοννη Μποσνιακ.


Το «Όλα» γράφει πως οι δύο πρώτες αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία έστω να κάνουν κάποιο σχόλιο. 


Ωστόσο η παρουσία της Υβόννης σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας την επομένη μέρα έδωσε στόχο. Η Υβόννη βρέθηκε στο «Rich» της Γλυφάδας το επόμενο απόγευμα, όπου είχε κάνει κράτηση την επόμενη μέρα σε τραπέζι δίπλα στην τζαμαρία.

Το μοντέλο χρειάστηκε να περιμένει περίπου δύο ώρες μέχρι να κάνει την εμφάνιση του ο Μουτασίμ Καντάφι, μαζί με τη συνοδεία του.
Η παρέα κατανάλωσε τρεις σαμπάνιες Dom Perignon, έφαγε σούσι και αποχώρησε λίγες ώρες αργότερα πληρώνοντας το τετραψήφιο αριθμό. 



http://dete.gr/

1 σχόλιο:

  1. oust me tis vizitares eleos s'afti ti xora!!! na pane piso apo ta keggela oi vromiares kai mas tis parousiazoun oti einai star
    as dilosoun stin eforia ti einai kai ti kanoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή