'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις οι δράστες του παραλίγο φονικού

Συνέχεια ερευνών για τους δράστες της παραλίγο τραγωδίας στην περιοχή των Τριών Μοναστηριών Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια χοροεσπερίδας, οπότε και λίγο έλειψε να τραυματιστούν θανάσιμα δύο μαθητές Λυκείου.

Τρία εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για το περιστατικό, καθώς από την έρευνα προέκυψε η συμμετοχή στο περιστατικό ακόμα δύο Ελλήνων, ηλικίας 25 και 23 ετών. Σε βάρος πλέον και των τριών δραστών, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Ρεθύμνου, για απόπειρα - συμμετοχή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.


Ήδη συνελήφθη ο ένας δράστης και αναζητούνται οι άλλοι δύο.


Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, βρέθηκαν στο κέντρο διασκέδασης, όπου πραγματοποιούταν η χοροεσπερίδα. Ο ένας 25χρονος δράστης, για ασήμαντο λόγο, διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 31χρονο Πρόεδρο του 15μελους Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια, μαζί με τους δύο φίλους του, επιτέθηκαν στον 31χρονο, χτυπώντας τον με τα χέρια.


Κατόπιν, ο 25χρονος δράστης, με όπλο που παρανόμως έφερε μαζί του, πυροβόλησε εντός του καταστήματος δύο φορές, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 31χρονο στο μάγουλο. Επιπλέον, τραυματίστηκε στο δεξί χέρι και ο ένας από τους φίλους του δράστη (αυτός που τελικά συνελήφθη) με τον οποίο, από κοινού, είχαν επιτεθεί στον 31χρονο.


Επίσης, όπως προέκυψε από την προανάκριση, λίγο πριν από το περιστατικό , ο 23χρονος δράστης είχε προβεί σε ρίψη άσκοπων πυροβολισμών από παράθυρο, βρισκόμενος εντός του καταστήματος. Σε νεότερη εξερεύνηση βρέθηκαν στο σημείο και κατασχέθηκαν πέντε κάλυκες φυσιγγιών.


Ο 25χρονος τραυματίας, συνελήφθη, βάσει του εντάλματος και νοσηλεύετα
ι περιφρουρούμενος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται. 


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου