'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Το καλοκαίρι "κληρώνει" για την Ελλάδα - Γιατί την ωφελούν οι ταραχές σε Αίγυπτο και Τυνησία

Το γράφει η βελγική εφημερίδα Le Soir. Μάλιστα δημοσιεύει και σχετική έρευνα από την οποία προκύπτει οτι η Τυνησία αποτελεί τον τέταρτο σε σειρά προτίμησης προορισμό στο Βέλγιο και η Αίγυπτος τον πέμπτο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, στο σαλόνι του Τουρισμού στις Βρυξέλλες, παρατηρήσαμε ότι οι άνθρωποι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες για την Ελλάδα ή την Τουρκία», σημειώνει υπεύθυνος του πρακτορείου Thomas Cook επισημαίνοντας ωστόσο πως από το ενδιαφέρον μέχρι την κράτηση, υπάρχουν πολλά στάδια.

Τώρα, σημειώνει η εφημερίδα, το ενδιαφέρον στρέφεται στις χειμερινές διακοπές, τα χειμερινά αθλήματα. Οι κρατήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές πραγματοποιούνται περισσότερο κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο. Φέτος, μπορεί να γίνουν ακόμη πιο αργά, λόγω των διακοπών του Καρναβαλιού (7-11 Μαρτίου) και του Πάσχα (11-25 Απριλίου), που ημερολογιακά, πέφτουν πολύ αργά.


Υπεύθυνος της εταιρίας Jet Air απαριθμεί τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Βέλγων σε ότι αφορά τα αεροπορικά ταξίδια την εποχή του Καρναβαλιού: «Η Ισπανία, μετά η Αίγυπτος, το Μαρόκο η Τουρκία και η Τυνησία. Από αυτούς οι δυο είναι σήμερα κλειστοί στον τουρισμό. «Ευελπιστούμε να ξανανοίξει σύντομα η Τυνησία, αποτελεί προορισμό με συσχετισμό τιμής-ποιότητας ιδανικός και κοντινός για τις οικογένειες με παιδιά», συνεχίζει ο πράκτορας της Jet Air.


«Η Ελλάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το καλοκαίρι», προβλέπει ακόμη ο Β.van Outryve (Thomas Cook). «Προσφέρει μια πλήρη γκάμα δυνατοτήτων, από τον σκληροπυρηνικό οίκο-τουρισμό στο μαζικό τουρισμό, κάθε νησί έχει τις δυνατότητές του».


newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου