'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Σκιές... στο γάμο γνωστού πολιτικού από την πρώην σύζυγό του

Προβλήματα στον γάμο γνωστού πολιτικού έφερε η πρώην σύζυγός του γεγονός που έχει δημιουργήσει απίστευτο εκνευρισμό στη νέα του σύζυγο και στη σχέση τους.

Ο χωρισμός του με την πρώην σύζυγο έγινε σχεδόν ανώδυνα πριν από καιρό παρά την ξαφνική του ανακοίνωση στην ίδια και στην οικογένειά της. Αμέσως μετά όμως τον καινούριο του γάμο ,άρχισαν τα προβλήματα και οι δυσκολίες στην επικοινωνία μαζί τους ,για ανοιχτά θέματα του παρελθόντος.

Από ότι φαίνεται η πρώην σύζυγός του γόνος πλούσιας οικογένειας άρχισε να παίρνει αργά αλλά σταθερά την εκδίκησή της για την προδοσία του αγαπημένου της μιας και δε μπόρεσε ποτέ να δεχθεί ότι μια άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της .

Στην αρχή ο εγωισμός δεν την άφησε να τον διεκδικήσει αφήνοντάς τον να λειτουργήσει όπως εκείνος επιθυμούσε αλλά στη συνέχεια και αφού εκείνος ξαναπαντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του η πληγωμένη πρώην σύζυγος αποφάσισε να του κάνει τη ζωή εφιαλτική.

Άρχισε λοιπόν να του δημιουργεί προβλήματα σε διάφορες κοινές συναλλαγές που είχαν αλλά και να του στέλνει μηνύματα στο κινητό του διευκρινίζοντάς του ότι δε μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Εκτός όμως από τα μηνύματα στο κινητό του άρχισε να του τηλεφωνεί και μεταμεσονύκτια με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στη νέα ζωή του πολιτικού και να εξοργίζει την καινούρια του σύζυγο.

Όσο και αν εκείνος προσπαθούσε να ηρεμήσει την καινούρια του σύζυγο η κατάσταση είχε ξεφύγει από τα όρια . Τελικά μετά από τσακωμούς ανάμεσά τους αλλά και προσπάθειες που έγιναν από κοινού να ηρεμήσουν και να απομακρύνουν την πρώην από τη ζωή τους , ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν η πρώην έφτασε έξω από το σπίτι τους μεθυσμένη και άρχισε να χτυπάει τα κουδούνια και να ζητάει να δει τον πρώην άντρα της .

Η καινούρια σύζυγος που έτσι κι αλλιώς είχε κουραστεί από την κατάσταση μετά από αρκετή ώρα διαπραγματεύσεων μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι ανακοινώνοντας στον σύζυγό της ότι αν δεν ξεκαθαρίσει μια για πάντα την ιστορία με την πρώην του δεν θα ξαναγυρίσει στο σπίτι .


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου