'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Το τελευταίο μεροκάματο - Πήγε για δουλειά και συνάντησε τους δολοφόνους του...

"Κάθε πρωι που ξυπνάμε ρωτάμε ποιον σκότωσαν σήμερα", λέει ένας γείτονας του περιπτερά που εκτέλεσαν με καλάσνικοφ ληστές στα Ανω Λιόσια.

Tελευταίο θύμα της αυξανόμενης εγκληματικότητας, ένας 45χρονος ομογενής από τη Ρωσία που βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο περίπτερο που δούλευε στα Άνω Λιόσια.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν στην οδό Πίνδου και Αλιάκμονος κάλυκες από καλάσνικοφ και τρεις βολίδες πιστολιού άγνωστου διαμετρήματος. Εντόπισαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο που ανήκε στο θύμα μαζί με ένα φυσίγγιο.



Από το θύμα είχε αφαιρεθεί άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, ενώ στο σημείο βρέθηκαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας και μία κούτα τσιγάρα που έπεσαν από τους δράστες κατά τη διαφυγή τους. Οι δράστες μετά την πράξη τους διέφυγαν επιβαίνοντες σε Ι.Χ. για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.

Ένας απο τους γείτονες του θύματος, ο κύριος Γιάννης Μαρίνης, μίλησε στο NEWSIT για το αποτρόπαιο συμβάν.

"Είμαι γείτονας εκεί της περιοχής, ψωνίζω καθημερινά απο εκεί. Ο άνθρωπος πάλευε για το βιος του, αυτός με την γυναίκα και τα 3 του κορίτσια. Στη μια τη νύχτα του την έπεσαν εκεί οι μάγκες και τον σκότωσαν. Η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει γίνει ανυπόφορη. Κάθε πρωί που ξυπνάμε ρωτάμε ποιον σκότωσαν σήμερα. Είναι πάρα πολυ δύσκολα τα πράγματα. Εγώ πηγαινα καθημερινά στο περιπτερο και ψώνιζα με την οικογένεια μου γιατί μας εξυπηρετούσε ο ανθρωπος. Ήταν καλος άνθρωπος, δεν είχε δώσει δικαίωμα σε κανέναν. Το περιπτερο είναι γεμάτο με σφαίρες απο καλάσνικοφ, στις λαμαρίνες πάνω φαίνονται οι σφαίρες ακόμη. Σύμφωνα με αυτά που λένε οι πιο κοντινοί του συγγενείς οι ληστές είχαν ξαναπάει πριν κάμποσο καιρό. Επείδη του θύματος το έλεγε και λίγο η καρδιά του δεν τον είχαν κλέψει τότε, αλλά του είχαν πει ότι θα ξαναγυρίσουν. Δεν ξέρουμε αν είναι οι ίδιοι ή κάποιοι άλλοι. Δεν ξέρει κανείς ακόμη τίποτα".


newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου