'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ταξιδάκια αναψυχής για την… πώληση ναρκωτικών!

«Πάμε Ελλάδα» λένε οι… έμποροι ναρκωτικών, που το έριξαν στις… εκδρομές συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», άλλοι για να προμηθευτούν το εμπόρευμά τους και άλλοι για να το διαθέσουν! 

  Ωστόσο, για αρκετούς από αυτούς τα ταξίδια αναψυχής τελείωσαν στα… κρατητήρια!

Από την Αθήνα πήγε στην Λάρισα για να πουλήσει την «πραμάτεια» του ένας 61χρονος αλλοδαπός, με την βοήθεια μιας 37χρονης Ελληνίδας που κατοικεί μόνιμα στην πόλη. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, όμως, τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω τους ένα καλαμάκι με υπολείμματα ηρωίνης, 2.000 ευρώ και τέσσερα κλειδιά. Ένα από αυτά άνοιγε την «καβάντζα» του 61χρονου στην Αθήνα, όπου βρέθηκαν 919,1 γραμμάρια ηρωίνης, 165,3 γραμμάρια αποξηραμένης ινδικής κάνναβης, 50 ναρκωτικά χάπια και 178,1 γραμμάρια μιας άγνωστης λευκής σκόνης που εστάλη στο Χημείο για ανάλυση. Ακόμη, κατασχέθηκαν τρεις σφαίρες πιστολιού και δύο ζυγαριές ακριβείας.

*** Διακοπές υποτίθεται ότι έκανε στην Καστοριά ένα ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Δεν εξήγησαν, όμως, γιατί είχαν μαζί τους ηρωίνη βάρους 33 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας! Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.


*** Το «επαγγελματικό» ταξίδι- αστραπή στην Αθήνα για έναν 40χρονο από την Ρόδο, δεν ήταν και τόσο αθώο… Επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο του νησιού, τον σταμάτησαν άνδρες της Ασφαλείας που βρήκαν πάνω του 287,7 γραμμάρια κοκαΐνης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.


*** Στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 45χρονο, στο σπίτι του οποίου βρήκαν και κατέσχεσαν πέντε συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 153,4 γραμμαρίων.


*** Στην Κάτω Αχαΐα, άνδρες της Αστυνομίας έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 26χρονου αλλοδαπού, στο οποίο βρήκαν δύο συσκευασίες με ινδική κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων, ένα πιστόλι με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, ένα μαχαίρι και ένα σουγιά.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου