'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τον πυροβόλησε η σύζυγος και όμως αυτός την κάλυψε!!

Δύο ολόκληρα χρόνια παιδεύονταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, για να ξεκαθαρίσουν πώς ακριβώς είχε αυτοτραυματιστεί ένας 28χρονος με κυνηγετικό όπλο, χωρίς τίποτε να δείχνει ότι εβλήθη από κοντινή απόσταση!

Τελικά, όμως, αποδείχθηκε ότι ο υποτιθέμενος αυτόχειρας είχε πει ψέματα για να καλύψει την… γυναίκα του, η οποία τον είχε πυροβολήσει!

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό είχε συμβεί τον Απρίλιο του 2009, όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ αιμόφυρτος και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε χτυπηθεί με σκάγια στην κοιλιά. Στους αστυνομικούς που έφτασαν στο νοσοκομείο, είχε ισχυριστεί ότι αυτοτραυματίστηκε μέσα στο σπίτι του στο Πανόραμα του δήμου Μίνωα Πεδιάδος, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.


Εκείνο που δεν «καθόταν» στην υπόθεση, ήταν πως τα σκάγια είχαν κάνει διασπορά –δηλαδή, είχαν ανοίξει στα «βεντάλια»- πράγμα που έδειχνε ότι είχε βληθεί από κάποια απόσταση και όχι σχεδόν εξ επαφής όπως συμβαίνει όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει. Παράλληλα, τα ρούχα του δεν ήταν καψαλισμένα… Έτσι, η έρευνα συνεχίστηκε και, σχεδόν δύο χρόνια μετά, αποκαλύφθηκε ότι τον είχε πυροβολήσει η 25χρονη σύζυγός του αλλά εκείνος προσπάθησε να την καλύψει λέγοντας ψέματα! Οι λόγοι για τους οποίους έγινε το κακό παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο πιθανότατα θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο το οποίο δεν θα αποφύγει η νεαρή σύζυγος, παρ’ ότι δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου