'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τραυμάτισαν δύο άτομα για τα «μάτια» μιας γυναίκας!

Μια γυναίκα ήταν η… «πέτρα του σκανδάλου» για την οποία λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας νεαρός που δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα οπλισμένα με σουγιάδες στα Τρίκαλα, ενώ άλλος ένας που επιχείρησε να τους χωρίσει τραυματίστηκε από χτυπήματα!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 22, 25 και 25 χρόνων, οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Τρικάλων με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το αιματηρό επεισόδιο που προκάλεσαν σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Ο νεώτερος από τους δύο διεκδικούσε την ίδια κοπέλα με το 19χρονο θύμα και πήρε μαζί του τους δύο 25χρονους για να του δώσουν ένα «μάθημα»!

Μόλις τον είδαν, του επιτέθηκαν και τον χαράκωσαν στο πρόσωπο με ένα σουγιά, ενώ στη συνέχεια τον κάρφωσαν με το ίδιο όργανο στην κοιλιακή χώρα! Ένας 21χρονος που είδε την σκηνή και προσπάθησε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, δέχθηκε την επίθεση των τριών δραστών που τον χτύπησαν άγρια προκαλώντας του σωματικές βλάβες! Όμως, οι δράστες δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν καθώς έπεσαν στα χέρια αστυνομικών, ενώ το θύμα τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων όπου του έγινε συρραφή στα δύο τραύματα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


protothema 

sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου