'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ληστεία με κατσαβίδι για… δέκα ευρώ!!

Ακόμη και στην περιφέρεια, οι δρόμοι δεν είναι πια ασφαλείς… Αδίστακτοι κακοποιοί στήνουν ενέδρες σε περαστικούς και απειλούν ακόμη και την ζωή τους για να τους αρπάξουν έστω και το πιο ασήμαντο χρηματικό ποσό, όπως συνέβη στα Γιάννινα με θύμα έναν νεαρό Έλληνα. 

Οι δράστες ήταν οι ίδιοι που είχαν ληστέψει προ καιρού και τρία ανήλικα παιδιά με τον ίδιο τρόπο!

Οι δύο κακοποιοί είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα τους τα ξημερώματα της Δευτέρας και, μόλις πλησίασε να μπει στο αυτοκίνητό του, ο ένας από αυτούς πετάχτηκε μπροστά του με καλυμμένο πρόσωπο και κραδαίνοντας απειλητικά ένα κατσαβίδι με το οποίο τον απείλησε και του ζήτησε όσα χρήματα είχε μαζί του. Ο νεαρός είχε μόλις 10 ευρώ πάνω του, αλλά ο δράστης τα πήρε μαζί με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγε πεζός μαζί με τον συνεργό του που τον περίμενε λίγο πιο πέρα!

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους κακοποιούς που είχαν ληστέψει τρία ανήλικα παιδιά στις 2 Ιανουαρίου, πάλι απειλώντας τα με κατσαβίδι. Και τότε, οι ληστές είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ζήτησαν να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν. Άρπαξαν όλα κι όλα 25 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν!


*** Αλλά και στην Αμαλιάδα, μια 20χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα δύο νεαρών ληστών που την πλησίασαν από πίσω ενώ κατευθυνόταν πεζή προς το σπίτι της, σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Ο ένας από αυτούς την απείλησε με μαχαίρι και της ζήτησε χρήματα. Η φοιτήτρια τους έδωσε 150 ευρώ, αλλά οι δράστες άρπαξαν και το κινητό της, αξίας 500 ευρώ και έφυγαν τρέχοντας.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου