'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Τουρκογερμανός κατηγορείται ότι στρατολογούσε τρομοκράτες

Για στρατολόγηση τρομοκρατών κατηγορείται ένας άνδρας τουρκικής καταγωγής στη Γερμανία,ο οποίος αγόρασε... υλικά για την κατασκευή βόμβας και ανέβαζε βίντεο της αλ Κάιντα στο διαδίκτυο, όπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές της Καρλσρούης.

Ο Αντνάν Β., που έχει διπλή υπηκοότητα, τουρκική και γερμανική, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αφού κρατήθηκε στη φυλακή για 10 μήνες μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Δεν έχει ακόμη οριστεί η ημερομηνία της δίκης του, η οποία θα γίνει στη Φρανκφούρτη.


Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι το 25χρονος αγόρασε έναν τηλεχειριζόμενο πυροκροτητή και εκρηκτικές ύλες και πειραματιζόταν με αυτά στο διαμέρισμά του, στα προάστια της Φρανκφούρτης. Φέρεται μάλιστα να είπε σε κάποιον στο διαδίκτυο πώς να κατασκευάσει βόμβες. Κατηγορείται επίσης για συνωμοσία με σκοπό να προκαλέσει έκρηξη.


Οι τρεις κατηγορίες της «στρατολόγησης» τρομοκρατών αφορούν την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο από τον Οκτώβριο του 2007 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2008, στα οποία ενθάρρυνε όσους τα έβλεπαν να ενταχθούν σε τρομοκρατικές οργανώσεις.


zougla
σαροτικο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου