'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Και η κυβέρνηση στα.. «ΔΕΝ» της!

«Δεν καταργείται ο 14ος μισθός, δεν καταργείται ο 13ος, δεν τροφοδοτούμε εμείς τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης που διαλαλούν τα αντίθετα», είπε ορθά –κοφτά ο υφυπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Κ.Κ., Γιώργου Μαυρίκου, σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ΙΚΑ αλλά και τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν περί της κατάργησης του 14ου και 13ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Ο υφυπουργός, με ύφος Βοναπάρτη, στάθηκε στο… ύψος του και όρθωσε τη φωνή του διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που «κοψοχόλιασαν» όλες αυτές τις μέρες τον κόσμο.


«Πριν από μία ώρα είχα συνάντηση με τους ανθρώπους της Τρόικας και σας διαβεβαιώνω, κύριε Μαυρίκο, ότι τίποτα τέτοιο δεν ειπώθηκε. Και σας λέω ότι παρά τα όσα ακούγονται όλο αυτό το διάστημα «θα κοπεί το τάδε, το δείνα», τίποτα δεν έγινε. Άρα μην ψάχνετε σε μας να βρείτε τα παπαγαλάκια που τροφοδοτούν τέτοια σενάρια και τρομοκρατούν τους εργαζόμενους», συμπλήρωσε ο Γιώργος Κουτρουμάνης.


Βέβαια, το καλύτερο ο υφυπουργός το φύλαγε για το τέλος στον κομμουνιστή βουλευτή, ενώπιον του οποίου παραδέχτηκε το μαύρο χάλι των ταμείων, φορτώνοντάς το όμως σε ποιες κυβερνήσεις, λέτε;

Στη Νέα Δημοκρατία!

Αυτή μας «σκότωσε», αυτή! 



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου