'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Εμπλοκή ονόματος πρώην υπουργού στο τραγικό δυστύχημα στο Ηράκλειο

Αναζητούνται μέχρι αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αλλά και του φρεατίου, στο οποίο... βρήκε τραγικό θάνατο χθες, το 7χρονο αγοράκι από την Αλβανία, πέφτοντας σε βάθος 8 μέτρων στην οδό Α. Περατσάκη στο Καμαράκι, ενώ έπαιζε μπάλα με τους φίλους του.

Ποινικές ευθύνες προκύπτουν στους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου καθώς είναι και ιδιοκτήτες του εν λόγω φρεατίου και ευθύνονται για την προστασία των διερχομένων από το σημείο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ένας εκ των ιδιοκτητών φέρεται να είναι και πρώην υπουργός, ο οποίος δεν μένει στην Κρήτη και ίσως να μην γνωρίζει καν την κατάσταση του οικήματος.


Η αστυνομία έφθασε στην ταυτότητα των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου κατόπιν ερευνών στο κτηματολόγιο και το υποθηκοφυλακείο, ενώ αυτή την ώρα αναζητά τους ξενοδόχους, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν εξαφανιστεί για να αποφύγουν τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


Με αεροσκάφος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, θα μεταφερθεί αύριο στην Αθήνα κι από εκεί στα Τίρανα, όπου και θα ταφεί, η σoρός του 7χρονου αγοριού.


Πηγή : cretalive.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου