'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πετροβόλησαν αστυνομικούς στην Πάτρα

«Κινούμενος  στόχος» έγινε ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας που έκανε περιπολίες γύρω από την περιοχή ενός πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών!

Ομάδες νεαρών που βγήκαν μέσα από τον χώρο, άρχισαν να… πετροβολούν τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές στο αυτοκίνητό τους!
    
Οι αντιεξουσιαστές, που είχαν καταλάβει τον χώρο την προηγούμενη εβδομάδα, αντιλήφθηκαν εύκολα το συμβατικό αυτοκίνητο που γύριζε και ξαναγύριζε στην περιοχή και έστησαν ενέδρα. Μόλις το είδαν να φτάνει, τρεις από αυτούς βγήκαν στη μέση του δρόμου και άρχισαν να εκτοξεύουν βροχή από πέτρες εναντίον του και μάλιστα με… εξαιρετική επιτυχία στο σημάδι!
    
Οι δύο  αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πανικοβλήθηκαν όταν οι πέτρες άρχισαν να βομβαρδίζουν το όχημά τους και να σπάζουν το παρμπρίζ. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν, ήταν να στρίψουν το αυτοκίνητο και να πατήσουν γκάζι για να εξαφανιστούν το γρηγορότερο δυνατόν! Μόλις έφτασαν στην υπηρεσία τους, πήραν εντολή να… κρύψουν το αυτοκίνητο για να μην μαθευτεί η επίθεση! 



http://www.protothema.gr/

1 σχόλιο:

  1. Πάντα τέτοια. Τα χαφιεδίσματα δεν περνάνε. Αίμα εδώ και τώρα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή