'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Οδύνη στην κηδεία του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη...

Ανείπωτος πόνος και οδύνη στην κηδεία του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπαχράμη, που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όταν χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος ενώ έκανε ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα. Το τελευταίο αντίο στον άτυχο αθλητή είπαν η σύζυγός του, οι δύο κόρες του, συγγενείς, φίλοι και πλήθος συναδέλφων του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Παναγιώτης έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, πατέρας δύο παιδιών, έκανε διακοπές στην Κυπαρισσία και καθημερινά πήγαινε για ψαροντούφεκο. Την Παρασκευή το απόγευμα, όμως, πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για το υποβρύχιο ψάρεμα. Ταχύπλοο που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο, στο οποίο επέβαιναν ένας 55χρονος και μία 52χρονη, χτύπησε τον Παναγιώτη Μπαχράμη τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Οι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία έντρομοι είδαν τι είχε συμβεί και ειδοποίησαν αμέσως τη λιμενική αρχή Κυπαρισσίας, άνδρες της οποίας ανέσυραν τον άτυχο αθλητή από το νερό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. Η σορός του στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Πάτρα προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η ειδική σημαδούρα που είχε τοποθετήσει ο άτυχος άνδρας ώστε να προειδοποιεί τα παραπλέοντα σκάφη για την παρουσία του δεν πληρούσε τις απαραίτητες προδιαγραφές, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο. Οπως είπε άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, η σημαδούρα του είχε χρώμα μαύρο και όχι πορτοκαλί ή κάποιο άλλο έντονο χρώμα το οποίο θα μπορούσε να αντιληφθεί πιο εύκολα ο χειριστής του σκάφους.

>Για το περιστατικό, η λιμενική αρχή Κυπαρισσίας ενημέρωσε τον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 55χρονου χειριστή του ταχύπλοου και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το σκάφος κατασχέθηκε.

Οπως έγινε γνωστό από την οικογένειά του, ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής είχε μεγάλο πάθος με το ψαροντούφεκο και δεν ήταν λίγες οι φορές που έκανε ολιγοήμερες αποδράσεις από το σπίτι του για να απολαύσει το αγαπημένο του χόμπι.

Κυπελλούχος με τη Λάρισα Πενθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θρηνεί έναν από τους πιο γνωστούς παίκτες των τελευταίων δέκα χρόνων: τον Παναγιώτη Μπαχράμη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Παρασκευή με τραγικό τρόπο, δύο μόλις μέρες πριν από την ονομαστική του εορτή.
Η θητεία του 34χρονου ποδοσφαιριστή είναι γνωστή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 από ομάδα της γενέτειράς του, συγκεκριμένα από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα, τον Ηρακλή, την ΑΕΛ και τη Βέροια. Με την ομάδα της Βέροιας φέτος πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Επίσης ήταν διεθνής με τις ομάδες των Νέων και των Ελπίδων. Με την ομάδα της Λάρισας μάλιστα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας το 2007, ενώ το 2008 συμμετείχε με τους «βυσσινί» στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Πολλοί θυμούνται τον Μπαχράμη και από τον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τη Λάρισα, όταν αναγκάστηκε να παίξει ως τερματοφύλακας, επειδή τραυματίστηκε ο βασικός γκολκίπερ Στέφανος Κοτσόλης και είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές. Ο Μπαχράμης κάθισε έξι λεπτά κάτω από τα δοκάρια και μάλιστα απέκρουσε δύο φορές σουτ του Ισπανού Ντάνι, προτού ο Καστίγιο πετύχει το γκολ.

Το δυστύχημα του Μπαχράμη συνεχίζει τον κύκλο των θανάτων που έχει χτυπήσει τη Λάρισα. Το 1979 πέθαναν σε αυτοκινητικό οι Κοκολίτσιος και Μουσιάρης, με τον ίδιο τρόπο χάθηκε το 1997 ο Γιώργος Μητσιμπόνας και πέρσι πέθανε από ανακοπή ο Μεξικανός Ντε Νίγκρις. Ο εκλιπών ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών...


ΠΗΓΗ:  espressonews.gr
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου