'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Από εκατομμυριούχος... άνεργη τοξικομανής!

Σενάριο για δραματική ταινία θυμίζει η ιστορία της CallieRogers, που στα 16 της κέρδισε 2,5 εκατομμύρια στο βρετανικό Λόττο και σήμερα, 7 χρόνια μετά, είναι χρήστης ναρκωτικών και διαζευγμένη με 2 μωρά στην αγκαλιά! «Τώρα που τα χρήματα τελειώνουν, μπορώ επιτέλους να είμαι ευτυχισμένη», δηλώνει η 22χρονη και εύχεται να μην είχε κερδίσει ποτέ!

Το 2003, συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να της σφίξουν το χέρι και να της πουν τα συχαρίκια, όταν «έπιασε» τους 6 μαγικούς αριθμούς που την έκαναν εκατομμυριούχο και, μάλιστα, την νεαρότερη νικήτρια του Λόττο στη χώρα.

Η χαρά για τα εκατομμύρια εξανεμίστηκε μαζί με τα χαρτονομίσματα: η Callie ξόδεψε 470.000 ευρώ για να αγοράσει και να επιπλώσει 4 σπίτια (για τον εαυτό της, τους χωρισμένους γονείς της και την γιαγιά της), 230.000 ευρώ για αυτοκίνητο, δώρα και δάνεια σε συγγενείς, 170.000 για διακοπές και 400.000 για ρούχα γνωστών οίκων μόδας και προσθετική στήθους.

Η 22χρονη σήμερα κοπέλα ολοκλήρωσε την -υποτιθέμενη- ευτυχία με έναν σύντροφο, τον 29χρονο Nikki Lawso, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και τον παντρεύτηκε. Μαζί του απέκτησε και δύο παιδιά.

Εκτός από τα έξοδα για υλικά αγαθά και περιττές πολυτέλειες, η Callie υπολογίζει πως ξόδεψε και 400.000 ευρώ για κοκαΐνη, την οποία έπαιρνε μαζί με τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της! «Ξόδεψα μια περιουσία σε αυτό το αναθεματισμένο ναρκωτικό, που σκίζει την ζωή σου στα δύο», εξομολογείται.

Σήμερα, η άλλοτε εκατομμυριούχος έχει πιάσει πάτο. Μάλιστα, έκανε 3 αποτυχημένες απόπειρες αυτοκτονίαςαναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της για να πάρει 155.000 ευρώ. και

«Έπεσα μέσα σε μια μαύρη τρύπα... η ζωή μου καταστράφηκε. Όταν κερδίζεις τόσα πολλά λεφτά, δεν συνειδητοποιείς την πίεση που φέρνουν», λέει η ίδια σε βρετανικό περιοδικό, προσθέτοντας πως έχει μετανιώσει την ώρα και την στιγμή που κέρδισε.

Η Callie ζει πλέον μαζί με την μητέρα της και τα δύο αγγελούδια που απέκτησε -ηλικίας 5 και 3 ετών. Μιας και δεν έχει μόνιμη δουλειά, καθαρίζει περιστασιακά σπίτια και στέλνει σε όλους το μήνυμα ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία!

ΠΗΓΗ:  http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου