'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ιωάννης Παπαδόσηφος : πώς Σκότωσε τον Φονιά του Γιού του...

Ο Γιάννης Παπαδόσηφος  ειχε έναν γιό τον Μανώλη.

ο Γιός του ήταν ένας ωραίος άνδρας με καλλιτεχνική ψυχή. Μιλούσε τρεις ξένες γλώσσες και έπαιζε πιάνο. Είχε δηλαδή όλα τα προσόντα για να προκαλέσει το φθόνο του Γιάννη Βενιεράκη, νταή και τσαμπουκά του υποκόσμου,...

... ο οποίος οπλοφορούσε επιδεικτικά και έβγαζε λεφτά κάνοντας τον τσιλιαδόρο και προστάτη ενός καφενείου, που κατά τις βραδινές ώρες μετατρεπόταν σε χαρτοπαικτική λέσχη. «Ατλαντίς» ήταν το όνομά του και βρισκόταν στο παραλιακό δρόμο του Ρεθύμνου.
 
ο Γιάννης Βενιεράκης και ο Μανώλης Παπαδόσηφος ηταν φίλοι. Ο Βενιεράκης πήγαινε στο σπίτι του παπαδόσηφου, έτρωγε και κοιμούτανε. Κάνανε παρέα δηλαδή. Και ύστερα αυτός έκανε κάτι βρωμοδουλειές και τον κάνανε πέρα ολοι.37 χρόνων λοιπον ο Νταής ο Μάγκας ,Γιάννης Βενιεράκης πυροβολεί και σκοτώνει τον Μανώλη Παπαδόσηφο 27 χρόνων.

Ο Βενιεράκης δικάζεται στο Ηράκλειο και τρώει ισόβια. Λίγα χρόνια μετά, χειμώνας, γίνεται το Εφετείο του στον Πειραιά. Οι δικαστές στην έδρα ταχτοποιούν τα χαρτιά τους. Ο Βενιεράκης κοιτάει πίσω του. Νιώθει στην πλάτη του το βλέμμα τού πατέρα τού Μανώλη. Ο γέρος έχει σηκωθεί. Μαύρα ρούχα, άσπρη γενειάδα. Προχωράει αργά. Ούτε φωνές ούτε τίποτα. Οι αστυνομικοί για καλό και για κακό τον έχουν ψάξει και δεν έχουν βρει τίποτα πάνω του. Φημολογείται πως ο Γερο-Παπαδόσηφος είχε κρύψει το πιστολι μέσα στην πυκνή γενειαδα του.Τον αφήνουν να πλησιάσει. Στο μισό μέτρο ο γέρος σταματά. Ο Βενιεράκης τον κοιτάει με οίκτο. Έτσι λένε. Ποιος να ξέρει αν πρόλαβε να φοβηθεί. Το χέρι του γέρου χάνεται, γίνεται πιστόλι και μπαμ, μπαμ, μπαμ! Οι σφαίρες βγαίνουν μαζί με κρητικές λέξεις. «Σεις,μωρέ,δεν ήσασταν άξιοι να κρίνετε τον φονιά» είπε.

Οι δικηγόροι έχουν πέσει στο πάτωμα. Κάποιοι φοβούνται ότι ο γέρος θα συνεχίσει να πυροβολεί. Κάνουν βεβαίως λάθος. H εκδίκηση δεν θέλει περιττό αίμα. «Ζωή αντί ζωής». Ο Παπαδόσηφος παραδίδεται. Θα δικασθεί και θα μείνει στη φυλακή 5 χρόνια.
«Το ΄καμα γιάντα με αδίκησε, μου σκότωσε το κοπέλι» είπε

Αποσπάσματα

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:   http://www.troktikaras.com 

7 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΡΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ... "Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΦΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ 'ΠΕΡΙΕΡΓΟ' ΝΑ ΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ 'ΤΙΣΙΣ' ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντελως λάθος η περιγραφή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ..ΤΑ ΒΕΒΕΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ...ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ...

      Διαγραφή
  6. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή