'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Παραλίγο μοιραία η καλύτερη δουλειά του κόσμου!!!

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου” που έκανε πάταγο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελαν να την αναλάβουν, αποδείχθηκε επικίνδυνη, αφού ο τυχερός Βρετανός Μπεν Σάουθχολ, που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό και είχε πάρει την δουλειά παρ’ολίγο να χάσει την ζωή του, όταν τον τσίμπησε πολύ μικρή αλλά θανατηφόρα μέδουσα, που ονομάζεται Ιρουκάντζι, την ώρα που έκανε τζετ σκι.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τελειώσει η δουλειά στο νησί και όπως δήλωσε ο ίδιος, γράφοντας στην ηλεκτρονική του διεύθυνση: “Γλύτωσα από ένα καγκουρό, έναν καρχαρία, αράχνες και φίδια, αλλά τις τελευταίες μου ημέρες στο νησί Χάμιλτον έπεσα πάνω σε ένα πλάσμα που λέγεται Ιρουκάντζι”.
Το μικρό αλλά “θαυματουργό” με την κακή έννοια πλάσμα, το Ιρουκάντζι, είναι ένα είδος που μπορεί να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς, αν το τσίμπημα του δεν αντιμετωπιστεί αμέσως. Ο Βρετανός επιστάτης του νησιού, μετά το τσίμπημα είχε εξάψεις και πονοκέφαλο, αλλά αργότερα εμφάνισε πόνους στο στήθος και υψηλή πίεση. Ευτυχώς όμως, χάρη στην άμεση επέμβαση των γιατρών του νησιού, τώρα είναι σώος και αβλαβής.

ΠΗΓΗ:    http://www.otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου