'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αγοράκι με 200 ράμματα μετά από επίθεση σκύλου!!!


O Joshua Mann, ένα αγόρι δύο ετών από την Αγγλία χρειάστηκε να κάνει 200 ράμματα στο πρόσωπό του μετά από την αιφνιδιαστική σφοδρή επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο της γιαγιάς του.
Ο μικρός ήταν μαζί με τους γονείς του στην φάρμα της γιαγιάς στην περιοχή του Cheltenham, για το Σαββατοκύριακο και έπαιζε με την Rossie, τον σκύλο της οικογενείας. 


Όπως λέει η μητέρα η Lisa Mann, το παιδί χτυπούσε το σκύλο και ξαφνικά η Rossie τον έριξε κάτω και επιτέθηκε στο πρόσωπο του.
Αμέσως ο πατέρας του Joshua μαζί με άλλα άτομα που είδαν την σκηνή έτρεξαν να βοηθήσουν το παιδί και... χτυπούσαν με γροθιές το σκύλο μέχρι να σταματήσει την επίθεσή του.


Οι γονείς δήλωσαν ότι η Rossie είναι ένα κόλεϊ που δεν είχε επιθετικό χαρακτήρα αλλά δεν είχε συνηθίσει την παρουσία του παιδιού.

Η Lisa Mann, όταν είδε το παιδί της αιμόφυρτο μετά από την επίθεση του σκύλου λιποθύμησε και για την τραγική εικόνα που είδε όταν αντίκρισε το πρόσωπο του είπε: «νόμιζα ότι θα πεθάνει, το μόνο που ήθελα όταν τον κοίταξα ήταν να τον κρατήσω στην αγκαλιά μου».


Δείτε το video:






Πηγή
http://alepounews.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου