'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

«Η χώρα είναι με το πιστόλι στον κρόταφο»

Η χώρα είναι με το πιστόλι στον κρόταφο δήλωσε σήμερα στο ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
 
«Στόχος της κυβέρνησης είναι πώς η Ελλάδα θα σωθεί από την κατάρρευση και τη χρεοκοπία και η σωτηρία περνάει από . το μνημόνιο» σημείωσε.

Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού ο πρωθυπουργός απέκλεισε κατηγορηματικά ότι θα γίνουν απολύσεις και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Στόχοι της κυβέρνησης όπως τους διέγραψε ο κ. Χυτήρης είναι το κυνήγι της φοροδιαφυγής και της περαίωσης. «Οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να συνεχιστούν και οι μαύρες τρύπες σε ΟΣΕ και νοσοκομεία πρέπει να κλείσουν» σημείωσε επίσης.

«Το νοικοκύρεμα της ελληνικής οικονομίας θα πρέπει να ολοκληρωθεί, θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη. Αυτή η κυβέρνηση έχει δείξει αποφασιστικότητα που δεν έχουμε δει παλιότερα» επισήμανε.

Ο κ. Χυτήρης αναφέρθηκε και στο θέμα των συμβασιούχων στην ΕΡΤ τονίζοντας ότι θα λυθεί με την προκήρυξη 700 θέσεων για την τηλεόραση τον Ιούνιο.

Από την πλευρά του, ο τομεάρχης ανάπτυξης της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης διαφώνησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ασκεί σκληρή κριτική. «Έχουμε ψηφίσει περίπου τα 21 από τα 44 ν/σ της κυβέρνησης. Λέμε όχι στο μίγμα της κυβερνητικής πολιτικής» ανέφερε.

«Η κυβέρνηση έχει μόνο έναν πυλώνα στην κυβερνητική πολιτική της τη δημοσιονομική προσαρμογή δεν υπάρχει αναπτυξιακή πολιτική» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.


http://newscity1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου