'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Κακά μαντάτα από τα νέα γκάλοπ για ΝΔ και κυβέρνηση..!!!

Να σταματήσει η μάχη κατά του μνημονίου ζητά η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύει η εφημερίδα το ΒΗΜΑ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το 46,7% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το δίλημμα των αυτοδιοικητικών εκλογών πρέπει να είναι «υπέρ ή κατά του Καλλικράτη», ενώ μόλις το 25,5% θεωρεί ότι πρέπει να είναι το «υπέρ ή κατά του Μνημονίου».

Παράλληλα το 50,9% θεωρεί ότι η ΝΔ πρέπει.να σταματήσει την κριτική στο μνημόνιο, έναντι 39,1% που ζητά να το συνεχίσει.

Στο 28,7% φθάνει η αδιευκρίνιστη ψήφος, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής. Στην πρόθεση ψήφου: ΠΑΣΟΚ 29,1%, ΝΔ 21,3%, ΚΚΕ 7,7% ΛΑΟΣ 4,5%, ΣΥΡΙΖΑ 2,6%, Δημοκρατική Αριστερά 2.1% και Οικολόγοι Πράσινοι 1,9%.

“Ο ανασχηματισμός δεν έφτιαξε την εικόνα της κυβέρνησης” εκτιμά το 70% των ερωτηθέντων, σε έρευνα της ALCO για το 'ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”. Το 34% χαρακτηρίζει το νέο υπουργικό σχήμα χειρότερο από το προηγούμενο και καλύτερο το θεωρεί μόλις το 19,4%. Το 62,4% εκτιμά πως ο ανασχηματισμός δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα του συντονισμού της κυβέρνησης.

Σε άλλη δημοσκόπηση της MRB για την “Real News” αρνητικά κρίνει τις αλλαγές στη σύνθεση της κυβέρνησης το 50,3% των ερωτηθέντων. Θετική άποψη για τις αλλαγές έχει το 31,9% που προέρχεται κυρίως από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ..


ΠΗΓΗ:    http://newscity1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου