'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Μητέρα δύο παιδιών η άτυχη 38χρονη στο Λιτόχωρο...

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 38χρονη όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Ενιπέα, στο Λιτόχωρο Πιερίας, τη στιγμή που μαζί με τον 40χρονο σύζυγό της επιχείρησαν το βράδυ του Σαββάτου να διασχίσουν με το αυτοκίνητο τους τον ποταμό! Τα νερά όμως είχαν φουσκώσει από την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα το μικρό Ι.Χ. να παρασυρθεί.

Εντρομο το ζευγάρι, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί κατάφερε να βγει από το όχημα σπάζοντας τα τζάμια, ωστόσο ο χείμαρρος τους παρέσυρε αμέσως δεκάδες μέτρα μακριά. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ειδοποίησαν τις αρχές και αμέσως κλιμάκιο της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, της Πυροσβεστικής Κατερίνης - Λιτοχώρου και της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου άρχισε επιχείρηση για τη διάσωσή τους. Ο 40χρονος εντοπίστηκε γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα της Κυριακής και ύστερα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών που διήρκεσαν περίπου έξι ώρες περισυνελέγη σώος, αλλά διακομίστηκε για προληπτικούς λόγους στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δυστυχώς, δεν είχε την ίδια τύχη και η σύζυγός του, η οποία εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν από τις 11.00 χθες το πρωί. Τόσο η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, όσο και ο σύζυγός της ήταν στρατιωτικοί και υπηρετούσαν στο Λιτόχωρο.


http://www.madata.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου