'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Θα εφοδιαστούν τα πρατήρια..!!!!

Θα εφοδιάσουν τα πρατήρια με καύσιμα οι βυτιοφορείς, μετά την πορεία που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν στην Αθήνα, δήλωσε λίγο πριν τις 8 και μισή το βράδυ, ο πρόεδρος της ένωσης σε τηλεοπτική συνέντευξη.


Παρά το γεγονός, ότι οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ. σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποχή από την εργασία τους, οι βυτιοφορείς φαίνεται πως διαφοροποιούν τη στάση τους, καθώς η πίεση από την κατάσταση που δημιουργήθηκε από το πρωί της Κυριακής με εκατοντάδες αυτοκίνητα να κάνουν ουρές για βενζίνη, ανάγκασε τους ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων σε μετριοπαθέστερη στάση.
Ήδη από νωρίς το πρωί, τα περισσότερα πρατήρια έκλεισαν, καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν γνώριζαν εάν θα ανεφοδιαστούν λόγω της κινητοποίησης και διέκοψαν την τροφοδοσία των Ι.Χ. για να διατηρήσουν αποθέματα.
Παράλληλα, παρατηρήθηκαν και πάλι φαινόμενα κερδοσοπίας - άμεσης με κατακόρυφη αύξηση της τιμής της αμόλυβδης μέχρι και 1,70 λεπτά το λίτρο και έμμεσης, με διακοπή τροφοδοσίας με απλή αμόλυβδη και παράδοση μόνον σούπερ αμόλυβδης που έχει υψηλή τιμή.
Αργά το βράδυ από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώθηκε ότι πρόκειται να επιβληθεί πλαφόν στην τιμή πώλησης των καυσίμων, με στόχο να αντιμετωπιστούν φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρήθηκαν την Κυριακή, λόγω της αυξημένης ζήτησης.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, θα γίνονται συνεχείς έλεγχοι στα πρατήρια, από τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και στους παραβάτες θα επιβάλλονται κυρώσεις.

ΠΗΓΗ:   http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου