'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πλαφόν στα καύσιμα από την Κυβέρνηση και κατά μέτωπο σύγκρουση με τους φορτηγατζήδες

- Πλαφόν στα καύσιμα βάζουν τα συναρμόδια υπουργεία για να αντιμετωπίσουν την κερδοσκοπία - Υπ. Μεταφορών στο NewsIt: Στη φυλακή οι φορτηγατζήδες αν κάνουν κινητοποιήσεις - Ουρές στα βενζινάδικα - Στερεύουν τα πρατήρια απο βενζίνη.

Η κυβέρνηση προσπαθώντας να δείξει την αποφασιστικότητά της, απο τη μία στέλνει σαφές μήνυμα στους φορτηγατζήδες απειλώντας τους με ποινικές και διοικητικές κυρώσεις σε περίπτωση που αρχίσουν απεργία διαρκείας και απο την άλλη βάζει πλαφόν στα καύσιμα προκειμένου να δείξει οτι είναι έτοιμη να καταπολεμήσει το κύκλωμα των καυσίμων.

Έτσι, με κοινή απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, οικονομικών και περιβάλλοντος θα επιβληθεί ανώτατη τιμή πώλησης στα καύσιμα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου περιφερειακής ανάπτυξης, που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του NewsIt, στόχος της κυβέρνησης είναι να αντιμετωπιστούν και να αποφευχθούν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας που παρατηρήθηκαν την Κυριακή στα πρατήρια πώλησης καυσίμων.

Οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου σε συνεργασία με τις αρμόδιες διευθύνσεις εμπορίου των Νομαρχιών θα είναι εντατικοί, σε καθημερινή βάση και σε όλη τη χώρα και στους παραβάτες θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται οτι το πλαφόν θα ισχύει για όλη τη χώρα και όχι μόνο για 8 νομούς που ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Την ίδια ώρα η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης - ιδιοκτητών φορτηγών οδηγείται στα άκρα. Συνεργάτες του Δ. Ρέππα μιλώντας στο NewsIt είπαν οτι οι ιδιοκτήτες φορτηγών βρίσκονται υπό το καθεστώς της επίταξης και δεν μπορούν να προχωρήσουν σε απεργία καθώς θα αντιμετωπίσουν ποινικές και διοικητικές κυρώσεις που προβλέπουν ακόμα και ποινές φυλάκισης.


newsit
http://tnsite.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου